Woede, werkt het voor u of tegen u?

We weten allemaal &'; &' ;. woede We weten allemaal dat het ons kan motiveren om stappen we weren &'; t se klaar om op een bepaald moment. We weten allemaal dat het kan helpen ons te helpen in de eeuwenoude theorie van “ vechten of vluchten &"; syndroom. We weten allemaal dat het een katalysator voor veranderingen in de manier waarop u betrekking hebben met elkaar te maken kunnen zijn.

We weten ook dat het kan vernietigen. Het kan vernietigen relaties, kan het gezonde gewoonten te vernietigen, en het kan een interne gevoel van welzijn en geluk te vernietigen. Dit artikel onderzoekt woede en manieren om het te beperken.

De meeste professionals, psychologen en artsen kunnen u vertellen dat boosheid, als het goed is gericht, is gezond. Maar de meesten van ons zijn links vraag- “ Hoe weet ik of deze woede goed wordt gekanaliseerd &"?; “ Wat kan ik doen om mijn woede beter &" behandelen?; Er zijn geen eenvoudige oplossingen, maar na het lezen van een aantal artikelen over dit mezelf, een paar dingen hit thuis voor mij.

Ten eerste, iedereen het erover eens dat het praten over hoe je je voelt is een belangrijk onderdeel om de genezing. Het helpt je erachter te komen wat pijn doet en waarom. Het helpt ook om iemand anders &' horen; s uitzicht op dat onpartijdig. Maar in het over boosheid, er een lijn die moet worden bevestigd voordat deze wordt overschreden. En dat is, om onophoudelijk blijven praten over de pijn kan eigenlijk meer pijn. Het kan verergeren de negatieve gevoelens, waardoor ze verschijnen op het oppervlak, zodat de mogelijkheid om na te denken over veel anders heel moeilijk kan zijn. De constante uitschelden van negatieve en vaak pijnlijke gevoelens kan meer stress dan de werkelijke gevoelens zelf. Er moet een lijn worden getrokken waarin u bespreken wat maakt je zo boos en dan de tijd om de gevoelens stil te verwerken, zodat je jezelf een kans om wat rust en stilte kan geven geven. De constante behoefte om te onderzoeken hoe je je voelt is een gezonde motivator in het vinden van vastberadenheid; maar er is wel waarde doet het rustig of door het schrijven van dingen uit. Studies hebben aangetoond, en ook door mijn eigen ervaring, dat de daad van de overdracht van informatie uit uw gedachten op papier enorme duidelijkheid kan toevoegen. Ik dagelijks deze methode te beoefenen. Ik heb journaling mijn hele leven en er zijn meerdere malen waar ik ga zitten om te schrijven over wat mij overstuur en voor ik het weet, wat er geschreven beren weinig relatie met wat ik &' geweest, dacht &'; was juist op het oppervlak.

Ten tweede, in het ontdekken van je woede en de wortel van het echte probleem het helpt om je af te vragen een aantal pertinente vragen. De vragen bieden interne inzicht en onderzoek, zodat je een aantal van je eigen antwoorden te vinden. Mijn vader heeft doorgegeven deze vragen voor mij en het heeft enorm geholpen bij het bepalen van een koers van handelen bij het omgaan met mijn eigen pijn en woede. “ Moet het gezegd worden? Is het nu moet worden gezegd? Moet het nu worden gezegd, door mij &"?; Vragen kunnen we onszelf afvragen zal bijna altijd enig inzicht. Ik vind dat als ik ben radeloos, vraag me “ Is dit echt het probleem? Wat doet echt pijn over dit? Is mijn woede en pijn verbonden met een ander probleem dat heeft dit te intensiveren? Vaak genoeg, mijn woede geworteld een oudere emotionele litteken. We hebben ze allemaal. Angsten kan vaak manifesteren als woede. Angst om afgewezen, verlatingsangst, angst om te falen, angst om iets of iemand te verliezen. Hoe eerder u een aantal interne duidelijkheid, hoe eerder je kunt een aantal vastberadenheid vinden.

Ten derde, een goede manier om uit te werken emotionele pijn en woede is om je lichaam te werken. Ik begon te lopen toen ik gescheiden van mijn ex-man vele jaren geleden en werd geconfronteerd met overweldigende angst om te falen. Ik had twee kleine kinderen in de tijd (een 3 maanden en de andere 3 jaar). Ik was bang om alleen te zijn, vreesde ik het niet goed genoeg ouder om mijn meisjes, ik vreesde niet in staat om ons financieel te steunen, vreesde ik dat onze scheiding en echtscheiding zou &'; schade &'; de meisjes altijd. Dus ik liep. Ik was te zwaar en nu al erg moe, maar toen ik liep op de weg, spoor of loopvlak molen, ik had &ldquo alleen; me &"; na te denken over en het gevoel van welzijn van alleen de fysieke inspanning hielp me kalmeren. Het hielp me te kalmeren, zodat ik duidelijk kon denken en vinden wat innerlijke rust. De lichaamsbeweging gaf me ook de kans om te voelen. Er waren tijden dat ik zou worden uitgevoerd en ik zou beginnen te huilen. In eerste instantie zou ik snikken en dan vind ik rende zo hard als ik kon zo mijn boosheid kwam recht aan de oppervlakte. Na mijn run, ik voelde me alsof ik had net tilde een 20 £ gewicht van mijn rug. Ik heb nog steeds lopen. Vandaag heb ik runner vrienden die me vertellen dat zonder dat zij zouden hebben gewoon ingestort in tijden van stress. De fysieke activiteit (wat voor u werkt) maakt de productie van endorfines door de hypofyse. Endorfines bieden hetzelfde gevoel als &'; opiaten &'; die een gevoel van plezier en welzijn te geven. Ik ben geen expert op het gebied van chemische stoffen in het lichaam, of een dokter, maar ik weet dat dit waar is als ik in staat om te werken via mijn emotionele pijn, fysiek zijn geweest.

Als ik wikkel dit op, I wordt afgesloten met een groot citaat doorgegeven door mijn vader, dat hij onlangs zag op een kerk billboard op weg naar een vergadering “ Hij, wie je woede, controleert u &" ;. De gezondste wat je kunt doen voor jezelf bij het omgaan met boosheid is om de controle over te nemen, volledig begrijpt het en dan laten gaan, zoals het altijd zal na verloop van tijd
.

woedebeheersing

 1. Er is een passief-agressieve persoon in uw leven?
 2. Anger Management voor Hof: Belangrijke Feiten om te weten
 3. Het behandelen van depressie natuurlijk
 4. In een moment van woede
 5. Reflecties op Vergeving
 6. Beheren en accepteren van woede in onszelf en in onze kinderen
 7. In Amerika mag je Say NO!
 8. Online Klassen Help Drivers gaan met Road Rage
 9. Verwijder woede en wrok uit je leven met de Squash and Release Technique
 10. Anger Management Technieken u moet weten
 11. Zelf Empowered To Be De Master of uw stemming
 12. Anger Management: U hoeft niet om uw woede controle bij gebruik van je emoties als Tools
 13. How To Gratis Break van Anger
 14. Ontkenning is gewoon een afweermechanisme: Verdediging Bescherm ons tegen Ongemakkelijk Zelfbewustzi…
 15. Counseling voor Road ongeval Trauma
 16. Wat te doen over Angry Medewerkers
 17. Hoe te voorkomen stress
 18. Iedereen kan nemen Anger Management klassen
 19. Vergeving Releases Stress
 20. Anger Management Technieken voor een levensduur van succes