Spirituele genezing van de ziekte Hart

Ik heb 29 jaar als technisch onderzoeker vergemakkelijken genezingen op een verscheidenheid van ziekten. In het begin, mijn begrip van “ energie &"; strikt dat onderwezen in technische school. Er werd geen melding gemaakt van de energie in verband met het menselijk lichaam.

Die van ons studeren energie vandaag zien het menselijk lichaam zo complex, onzichtbare energievelden (subtiele energie lichamen) bestaat uit energetische deeltjes. Zoals ik werkte met mijn “ subtiele energie &"; mentor, een wereldberoemde wetenschapper, werden veel belangrijke maatstaf ontdekkingen gedaan en gedocumenteerd. Sommige van deze werden gerapporteerd in de editie van het International Journal of Healing en Caring (IJHC), waarvan de editor is een bekende psychotherapeute mei 2008. Het artikel, Ervaringen in Energy Healing en Liefde Gebaseerd Spirituele Healing, is beschikbaar op: www.ijhc.org.

Sommigen van jullie hebben een beperkte blootstelling aan de genezing had of kan werken met definities die niet langer van toepassing. Voor mij “ energie healing &"; is iemand iets om je subtiele energievelden met universele energie en eventueel een intentie van persoonlijke liefde die al dan niet apparaten te betrekken doet. De Schepper is over het algemeen niet inbegrepen.

Onze definitie van Spirituele Healing is dit. Het is de hulp die een groep van gewone mensen, plus de Schepper, aanbod om uw subtiele energie velden, zonder apparaten, met een niet contact healing methode die de Schepper &' gebruikt; s Love (Goddelijke Liefde). U kunt toegang tot onze World Service Institute (WSI) website www.worldserviceinstitute.org voor een gratis cursus over spirituele genezing technieken voor het corrigeren van allerlei problemen in je leven als je eenmaal begrijpt en correct Goddelijke Liefde toe te passen.

Terwijl vandaag zijn er meer professionals in de gezondheidszorg krijgen betrokken, de principes van de subtiele energie healing zijn nog steeds in de war en onbegrepen. We hebben geprobeerd te verduidelijken en onderscheid te maken tussen Energy Healing en Spirituele Healing in de IJHC artikel, waar de 13-energie principes werden gedocumenteerd door middel van wetenschappelijke experimenten en ervaringen. Hier zijn zes u moet weten over.

1. We kunnen allemaal overbrengen van energie door de ruimte met gerichte intentie.

2. Een liefdevolle intentie vergemakkelijkt genezing.

3. Gebruik de Schepper &'; s Goddelijke Liefde in alles wat je doet om te voorkomen dat het verzenden van beperkte liefde energie aan die u helpen

4.. Energie volgt gedacht.

5. Gerichte gedachte energie is niet beperkt door de afstand.

6. Spirituele Healing niet fysiek gereedschap of uitgebreide ceremonies nodig.

Hoe kunnen deze Energy Principes u helpen? Het antwoord is:

We zijn allemaal gemaakt van energetische deeltjes die de bouw, energie en in stand houden van de moleculen, cellen en atomen in ons lichaam. Deze deeltjes kunnen nadelig worden beïnvloed door onze ervaringen die uiteindelijk manifesteren in ons als ziekten of emotionele stoornissen. Het is binnen uw macht om deze energie deeltjes passen aan uw gezondheid te maximaliseren.

Om u te helpen, hebben we de Goddelijke Liefde Groep Healing proces dat alleen kan worden gebruikt, met een vriend, of in een grote groep van goedbedoelde mensen die bereid zijn om u te helpen ontwikkelen. Het proces is beschikbaar zonder kosten op: http://www.worldserviceinstitute.org/

Als u het proces te beoordelen, het ziet er bijna te mooi om waar te zijn! Echter, als je kijkt naar de lijst van succesvolle genezingen, beseffen dat veel van hen te vertegenwoordigen ziektes waar geen andere wijze van herstel beschikbaar was. Als je het proces in de diepte te onderzoeken of probeer het zelf, houden rekening met het volgende:

1. U bent verantwoordelijk voor het initiëren van uw genezing -. Niemand anders

2. Je ervaart de Goddelijke Liefde in een niet-veroordelende, niet-bedreigende omgeving.

3. Het proces is pijnloos.

4. Therapeuten kunnen het proces te gebruiken om patiënten te helpen versnellen van de resultaten. Dus meer mensen kunnen worden geholpen die zal helpen verlichten van de overbelasting van de bevolking centra die vertonen verhoogde behoeften als beschaving blijft gezondheidsproblemen vertonen.

5. Het proces biedt mensen zonder verzekering of beperkte gezondheidszorg opties een manier om hulp.

De hartkwaal presenteert in verschillende vormen. Elk heeft zijn eigen diagnose. We hebben geen geestelijke genezing werk op basis van klinische diagnose te doen. In plaats daarvan laten we de individuele ontvangende hulp te definiëren zijn /haar symptomen en gebruik dat als het probleem aan te pakken.

Onze bijdrage is om bijstand te verlenen aan personen met hartproblemen, waar geen conventionele medische noodhulp bestaat zoals harttransplantatie of bypass bieden kandidaten.

Wees ervan bewust dat het ontstaan ​​van hart-en vaatziekten vaak wordt veroorzaakt door een slechte levensstijl, in het bijzonder emotionele verstoringen, stress en slechte voedingsgewoonten. We hebben veel mensen geholpen geven hun emotionele trauma's en keek hoe ze zich snel te herstellen. We hebben hetzelfde herhaaldelijk gedaan waar mensen hebben toegelaten spanning te accumuleren in hun lichaam tot het punt dat hun hart en het zenuwstelsel worden aangetast.

Hopelijk heb je voldoende kennis opgedaan om je geest op hun gemak. Probeer het proces - het werkt. Dan deel je ervaring met anderen. Help een vriend
.

hartziekte

 1. Cardiovasculaire Translational Research is een opeenvolging van Ontwikkeling
 2. St. Vincent, Heart Clinic Arkansas bundelen krachten
 3. 8 manieren om Beat The Flu Bug
 4. De waarheid over mesothelioom
 5. One Size Fits All Never - Vooral in de geneeskunde
 6. Ontvang informatie over Cholesterol
 7. Lijnzaadolie versus Visolie
 8. Be Kind To Your Heart
 9. Hoe te bereiden voor Heart Surgery
 10. 3 tips om uw gezondheid te beschermen van stress
 11. Spirituele genezing van de ziekte Hart
 12. Plannen voor stoppen met roken, tweedehands rook, Milieu Rook
 13. Het kiezen van een online apotheek
 14. Beste behandeling beschikbaar voor Hypertensie
 15. Kortademigheid bij zuigelingen
 16. Gezondheid
 17. Vóórkomen van mesothelioom in Veterans
 18. Wat iedereen moet weten over de cardiovasculaire gezondheid en Volwassen stamcellen
 19. Mesothelioom Advocaten: Waarom selecteren van de juiste keuze is belangrijk
 20. Managing Hypertensie - 5 stappen om je leven te redden