Financiële Professionals: Handhaving Winstgevendheid Amid lagere verkoopprijzen

Het ontwikkelen van een nieuw business model
De hogere gemiddelde verkoopprijs verbeterde retailer en leverancier omzetgroei in de afgelopen jaren als consumenten verhandeld op, de aankoop van meer luxe en ambitieuze merchandise. De winstgevendheid werd ingezet door lagere inkoopkosten als gevolg van zowel een meer efficiënte model en de toegenomen invoer. Nu blijkt de gemiddelde verkoopprijs af te nemen waardoor er een daling van de financiële middelen.

Lagere voorraden en lagere afwaarderingen op dit moment bij te dragen aan verbetering van de brutomarge en lagere inkoopkosten later dit jaar moet ook een rol spelen in het verbeteren die marge. Kostenreductie is aanzienlijk geweest, het minimaliseren van de impact van de lagere omzet en winstgevendheid zal waarschijnlijk op een uptrend in de komende kwartalen.

Een meer winstgevende business model moet worden ontwikkeld. Gemakkelijk vergelijkingen, lage voorraadniveaus en beperkte afwaarderingen zullen alleen tijdelijke factoren die bijdragen tijdens een economisch herstel, evenals de winkel rationalisatie proces. Retailers moeten lagere of tragere groei in de vergelijkbare omzet en de daaruit voortvloeiende druk op de kosten met meer nadruk op het rijden brutowinst per vierkante voet te compenseren. Zij zijn voorbij de tijd van het verplaatsen van de markup hoger; eerder, moet de strategie evolueren naar een hoger percentage van de sell-through en de inventaris omzet.

Winkels zijn lang geduwd veel van de druk op de kosten terug naar de kleding leverancier, met markdown vergoedingen en kosten rug intensivering jaarlijks, eroderen hun financiële kracht. Vandaag moeten we in plaats daarvan zien nieuwe programma's die gericht zijn op het vergroten van de efficiëntie en het streven naar individuele winkel profileren met de juiste aangepaste grootte en productassortimenten.

Private label producten waren een marge versterker voor retailers in de afgelopen jaren, maar dat heeft zich bewezen als een tweesnijdend zwaard zijn vanwege de lange doorlooptijd en het onvermogen om terug naar de fabrikant te duwen. Dat percentage is waarschijnlijk piekte ten opzichte van het warenhuis koopwaar mix. Verkopen exclusieve merken biedt een alternatieve strategie, waardoor de winkelier het voordeel unieke merchandise, competitieve differentiatie en de mogelijkheid om een ​​betere controle over marges. Dit vertegenwoordigt kans voor een leverancier, maar retailers moeten ervoor zorgen dat zowel het merk en de producten die zij aanbieden aan de consument de markt relevant blijven.

gemiddelde verkoopprijs op de daling
Financieel Leidinggevenden zijn getuige van een verbreding van de prijs punten en een verschuiving in de mix binnen productlijnen, zowel als gevolg van retailers &'; zich richten op een meer prijsbewuste consument. Saks Fifth Avenue is op zoek naar haar leveranciers om een ​​lagere startprijs punt te ontwikkelen, in een poging om haar klanten beter of de beste binnen een aantal categorieën leveranciers bieden een keuze van het goede,. Deze verschuiving in de mix zou de gemiddelde verkoopprijs van ongeveer 10 procent te verminderen. Tegelijkertijd zien we dienstenleverancier die reeds verhandeld vanaf de onderkant van betere zover gaan zelfs matige elimineren, beginnen nu deze strategie te keren. Macy &'; s, in het eerste kwartaal rapport, merkte vrouwen &'; s matige kleding werd versterken, terwijl de resultaten voor een betere vrouwen &'; kleding was zachter s.

Nordstrom aangegeven zijn gemiddelde verkoopprijzen daalden ongeveer 10 procent na een aantal jaren van gestage toename. Lord & Taylor onlangs opgemerkt was de herinvoering van het merk Liz Claiborne, die geëlimineerd vijf jaar geleden. Lord & Taylor en Nordstrom voegen ook assortimenten van Nine West kleding. Startprijs punten voor veel betere kledingmerken worden teruggebracht van 10 tot 30 procent.

Coach een sterke vergelijkbare omzetgroei tot en met 2007, deels profiteren van een stijging van de winkel het verkeer, een betere conversie en een hogere gemiddelde verkoopprijs. Misschien is de laatste bijgedragen 4 tot 5 procent van de extra verkopen voor meerdere jaren, maar nu de resultaten Coach worden trending in de tegenovergestelde richting met de gemiddelde handtas prijs zal naar verwachting afnemen van 10 tot 15 procent deze zomer, in vergelijking met 2008. Het is belangrijk om deze merken betekent een verschuiving in de mix, in plaats van een vermindering van de brutomarge. Als een voorbeeld, Coach management merkte 50 procent van haar handtas offers werden geprijsd tussen de $ 200 en $ 300 dit jaar, vergeleken met 30 procent van het aanbod vorig jaar.

De omzet stijgt blijft uitdagend

rationalisaties van de winkel ruimte, voorraadreductie en een langzamer herstel van de consument hebben de belangrijkste kwesties achter gehard groeiverwachtingen door retailers en leveranciers geweest. De lagere gemiddelde verkoopprijs zal een belangrijke bijdragende factor zijn, hoewel misschien gecompenseerd door een stijging van het marktaandeel. Leveranciers zullen waarschijnlijk ervaren extra druk als consolidatie winkel en ruimte rationalisatie blijven. Ten slotte zal de consumentenbestedingen waarschijnlijk parcours inkomensgroei als consumenten weer op te bouwen spaargeld en liquiditeit

Het toevoegen aan de onzekerheid is de merchandise planning; open to-buy is meestal gebaseerd in dollars. Groei eenheid overschreden dollar groei van vorig jaar als gevolg van scherpe prijsverlagingen, waardoor het moeilijk is om een ​​basis voor de groei van plan in de komende 12 tot 18 maanden te ontwikkelen. Conservatisme zal zegevieren en de meeste winkels nog steeds lijken te budgetteren lagere voorraden dollars

Een mogelijke compensatie voor leveranciers kunnen verbreden van een merk &';.. S productlijn en het uitbreiden van distributiekanalen indien van toepassing

< b> Handhaving van de winstgevendheid zal moeilijk
zijn volgens Financial Professionals de recessie creëerde overtollige productiecapaciteit zodanig dat de waarde prijsstelling op korte termijn kan worden gehandhaafd; marges kan waarschijnlijk verbeteren als gevolg van lagere voorraden en lagere afwaarderingen. Echter, op de langere termijn, een meer efficiënte business model moet worden ontwikkeld – een die een slanke en schaalbare kostenstructuur heeft

Financiële middelen en kosten reductie en kostenbesparingsprogramma's zijn al door de meeste CFO &' uitgevoerd;. s en financiële managers, maar veel van die programma's moeten worden geëscaleerd. Initiatieven moeten omvatten sourcing, productiviteit en voorraadbeheer. In sommige gevallen, stroomlijning en een verandering van de aankoop besluitvormingsproces moet ook worden overwogen. Deze focus heeft lopende en vergelijkbaar met het schilderij van de Golden Gate Bridge &ndash zijn; als je naar het einde van het proces, is het tijd om het proces opnieuw te beginnen.

Retailers moeten deelnemen aan een on-going, uitgebreide sourcing-analyse, het onderzoeken van de kosten van directe inkoop versus middel sourcing, alsook zoals consolidatie van leveranciers. De meeste leveranciers hebben overcapaciteit vandaag en hebben de prijzen verlaagd om de verkoop volume, kon echter verder economieën worden bereikt door samenwerking en een efficiëntere planning te handhaven of verbeteren van de kwaliteit te handhaven. Logistiek en distributie moet ook worden meegenomen in de vergelijking. De laagste kosten vervaardigd in een afgelegen gebied zou de laagste landde kosten niet te wijten zijn aan een langere doorlooptijd en /of grotere afstand scheepvaart. Verdere besparingen kan waarschijnlijk worden bereikt door het verkennen van directe verzending naar een winkel of regionaal distributiecentrum voor de behandeling en de tijd in transit te minimaliseren.

Verantwoording kan ook produceren incrementele besparingen met betrekking tot brand management en customer verantwoordelijkheid. Een gedetailleerde kostenanalyse van elk product moet bepalen of het moet worden uitgevoerd of geëlimineerd. Intensieve controle door retail klanten en slaan de distributie moet inzicht geven in verbeterde sell-through en winstgevendheid. Afwaarderingen en promoties algemeen degraderen het merk in plaats van het bouwen van een basis waarop winstgevendheid van het bedrijfsleven te laten groeien. Financiële Executives zou idealistisch te zeggen, en ldquo zijn; Schip alleen A en B-winkels, &"; de retailer nodig heeft algemeen assort zijn minder winstgevend “ C en D &"; winkels.

Helaas is deze praktijk is een grote bron van afwaarderingen. Retailers en leveranciers nodig hebben om slecht presterende locaties regelmatig te controleren. Reducties huur zou een optie kunnen zijn vandaag, maar in werkelijkheid, dergelijke acties zijn slechts een pleister als het verkeer en het klantenbestand zijn verslechterd. . Store vernieuwing misschien een optie om aantrekkelijker Restaurant   zijn, maar een dergelijke beslissing moet worden gerechtvaardigd door een gerichte return on investment;

management vaardigheden

 1. Blijf Safe Ontsnappen aan de bijwerkingen van gevaarlijke goederen
 2. Definitie: Management Theorie
 3. Eindigend March Madness
 4. Recognition Awards: Ideeën te houden Aangemoedigd
 5. 96 manieren om uw LEVEN
 6. 3 manieren om jezelf een Raise (terwijl minder werken)
 7. Strategische Campagnes Procurement Dat is goed voor u
 8. ONDERWIJS RESISTIVE oude honden nieuwe trucs
 9. Vraag, Tell en Get Down to Business
 10. De Risico Management in Offshore Outsourcing
 11. Hoe te luisteren als een Detective
 12. Tips bij Healthcare Supply Chain Management van Onzeker Bottom line
 13. Speel je een deel van de omgeving met herstel van het milieu te beschermen
 14. Associate Tevredenheid - Veel voorkomende problemen en resoluties
 15. Het beheren van de relatie met uw collega's
 16. Home Based Agenten of Call Center for B2B Telemarketing service
 17. Plan Workplace Wijzigingen
 18. Beperk uw niche naar een Client Magnet
 19. Suggesties Door Change Management
 20. Hoeveel manieren kan je pijn uzelf en uw bedrijf