Het vinden van je Joy door de Leidraad's Your Heart

Heeft u ooit verloren voelen zonder te weten wat het zal duren voor u om gelukkig te worden? Het kan plotseling gebeuren, het besef dat je je vreugde verloren.

Als vrouwen lijken we druk met ons leven te zijn, werken, boodschappen doen, het verzorgen van de familie en dan wakker we op een ochtend en zien we niet gelukkig. Het kan voelen als iemand zomaar ineens op de rem in de auto en we sloeg vooruit nemen onze adem weg. Of op zijn minst is dit hoe het voelde voor mij.

Ik werd wakker en besefte ik was niet genieten van mijn leven en ik was echt heel ellendig om rond te zijn. Het kostte me een tijdje om weer met mijn vreugdevolle innerlijke godin, maar ik deed! Dit is wat leidde tot me te stoppen om de weg van mijn hoofd volgen en na mijn hart in mijn carrière. En nu ik ervoor zorgen dat ik mijn leven ambacht op een manier die het mogelijk maakt voor de dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en zelfs jaarlijkse avonturen die het leven van mijn geest en breng me vreugde!

Als je net begint te beseffen dat je "happy "ontbreekt, eerst weten dat je niet alleen bent. Ik kan van &'; t u vertellen hoeveel mensen ervaren dit precies hetzelfde gevoel. Het merendeel van de cliënten ik heb gewerkt zijn vaak vast te zitten, gefrustreerd, boos en zelfs depressief omdat ze aren &'; t volgende hun hart begeleiding. Die is hier fluisteren met ons over hoe je een vreugdevol overvloedige leven.

Er zijn een aantal redenen waarom we krijgen off track en stoppen met het leven het leven trouw aan ons hart. We worden vaak gevangen in de dagelijkse alledaagse taken en vergeet op te maken van wat we zijn echt jagen en wat het is dat we echt liefhebben, omdat we zo druk geven nemen. En misschien hebben we ervaren een emotionele of lichamelijke problemen, misschien onze familie vertelde ons dat we niet konden, of misschien voelen we dat we niet over de nodige middelen beschikken om dat te doen. Hoe dan ook, er is een gemakkelijke weg terug

Wat ik persoonlijk heb in mijn leven gevonden is dat als we in staat zijn om onze ware passie te ontdekken, kunnen we leven met opzet gevoel bevoegd en vind onze vreugde &!; weer geluk!

Om te beginnen luisteren met je hart en tik in uw innerlijke wijsheid moet u uiteengezet om opnieuw te verkennen van de dingen die je vreugde en geluk te brengen. . Hier heb ik voorzien van een paar belangrijke vragen, zullen deze doelgerichte vragen u helpen om opnieuw te verbinden met je hart weten en begeleiding

Hier zijn ze:

1) Wat is belangrijk voor mij in. dit leven

2) Wat voel ik me uitbundige vreugde en lichtheid

3) Wanneer moet ik lachen &?.?; lachen de meest?

4.) Welke activiteit (s) heb ik te verdwalen in en verliest de tijd doen?

5.) Wat kan ik vandaag de dag te maken, deze maand en dit jaar , dat zou me geluk, vreugde en een gevoel van vervulling te brengen?

Wanneer je begint te ontdekken en laat de dingen die je lachen, vreugde en volg die dingen die belangrijk voor je zijn, je zult beginnen te brengen je vreugde terug, het creëren van een leven gevuld met meer geluk & vrijheid
 !;

empowerment van vrouwen

 1. Verwijderen van een Bad Habit-Leer 5 manieren om een ​​slechte gewoonte met een goede vervangen.
 2. Waarom speelt de vergelijking spel is een sure-fire manier om teleurstelling te
 3. Innovatie vereist Moed om Reality Confronteer
 4. Is uw ideale klant Sterven van Spirituele Dorst?
 5. Vijf bewezen technieken om stress te verminderen voor de Take Charge Working Mama
 6. 18 Kwaliteiten voor het Leven een succesvol leven
 7. Geloof in jezelf
 8. Hoe Zijn overtuigingen gevormd?
 9. Single Mom Who Has To Do It All
 10. Waarom zijn echtscheidingen steeds meer in de Verenigde Staten?
 11. De reden waarom niemand Compares to You
 12. Het creëren van Uw Beste Leven
 13. "Brief aan de eigenaar van een bedrijf" Alleen lezen met een open geest ...
 14. Geef me een Megafoon!
 15. Daarom stellen van doelen zo belangrijk
 16. Heeft Meisjes hebben gelijke kansen in Sport Vandaag
 17. Vier eenvoudige strategieën om Working Mom Stress proactief minimaliseren
 18. Frustraties van een Single Mom
 19. *** Waarom Nu is de beste tijd voor een hart-gecentreerde bedrijf
 20. Vakantie Productiviteit - Do It