Rond de Engels Premier League - Ronde 2

Manchester City bevestigden hun goede start met een andere overwinning, en houdt een perfect record als de titelverdediger Manchester United, dat won ook hun tweede wedstrijd van het seizoen.

Met de Engels Premier League leiders in het spel Manchester City reisde naar de Reebook Stadium Bolton Wanderers gezicht voor ronde 2 actie. Beide teams het seizoen 2011-12 begon met de rechtervoet, het winnen van hun respectieve seizoensopener games door 4-0 om zich te plaatsen op de top van het klassement, het geven van hun showdown een bijzondere aantrekkingskracht.

De burgers zouden hun conditie te bevestigen als een van de favorieten om de titel clinch met een 3-2 overwinning op de weg tegen de Trotters, geleid door een uitstekende David Silva, die verantwoordelijk is voor het openen van de was niet alleen scoren bij minuut 26, maar ook van de uitwerking van de beste stukken van het spel.

Voorafgaand aan de rust, op 37 minuten specifiek, Gareth Barry nog één voor Manchester City, maar twee minuten later scoorde Ivan Klasnic de korting waarmee ze ging naar de pauze.

Op 47 minuten Edin Dzeko scoorde het winnende doelpunt voor de burgers, die het spel met 3-1 kunnen winnen als Kevin Davies wouldn &'; t heeft het tweede doelpunt voor de gastheren 16 minuten later voor de laatste 3- 2.

In een van de grootste rivaliteit in Engeland, Liverpool boos Arsenal op de weg met 2-0, dankzij twee late doelpunten van Aaron Ramsey bij minuut 78 (door een ongelukkig eigen doelpunt) en Luis Suarez op blessuretijd. Hoewel Suarez heeft de Reds vergeten over hun vroegere topscorer Fernando Torres (overgebracht naar Chelsea januari), de Gunners haven &'; t vond een vervanger voor hun vroegere kapitein en spelmaker Cesc Fabregas (door Barcelona ondertekend), dat is duidelijk in hun spel .

Sprekend over Torres &'; nieuw team Chelsea, wonnen ze hun eerste wedstrijd van het seizoen dankzij Florent Malouda &'; s doel met 7 minuten te gaan tegen West Bromwich, die zichzelf op voorsprong vroeg had gezet in de score in de eerste helft door middel van Shane Long.

8 minuten na de pauze de Blues kreeg de gelijkmaker met een lucky schot van Nicolas Anelka, dat werd afgebogen door Jonas Olsson. En later Malouda maakte de come-from-behind 'overwinning gebeuren door het aansluiten van een kruis bal Jose Bosingwa.

Titelverdediger had een taaie rivaal in Tottenham Hotspur, maar waren in staat om ze outplay in de tweede helft, dankzij de hoge tonen gescoord door Danny Welbeck (61), Anderson (76) en Wayne Rooney (87).

Lokale jong talent Welbeck stal de show door netting van de eerste en het dienen van het tweede doel in een spel dat begon te frustrerend voor de Rode Duivels te worden, die delen nu de top van het klassement met hun stadsgenoot Manchester Stad.

Wolverhampton heeft ook een perfect record dit seizoen dankzij hun 2-0 overwinning op Fulham thuis. Twee late eerste helft doelpunten van Kevin Doyle en Matthew Jarvis gaf de Wolven drie punten, en nu bezetten ze de derde plaats in het klassement met 6 punten, hetzelfde als de burgers (5) en de Rode Duivels (4), maar met een doelsaldo van +3.

De rest van ronde 2 resultaten waren: Sunderland 0 Newcastle 1, Aston Villa 3 Blackburn Rovers 1, Everton 0 Queens Park Rangers 1, Swansea 0 Wigan Atheltic 0 en Norwich 1 Stroke Stad 1.
.

sport-

1. Technieken voor Franse boksen vechten en resultaten
  2. Tips over hoe om Proper Schermen Set In Basketbal
  3. De 1973 Triple Crown - de Concurrentie, Contention en Kansen, van Sham Perspectief
  4. Wat u moet weten over het professionele worstelen
  5. Real Madrid stadion gaat uit zijn lichten
  6. Tennis als mondiale sportcarrière
  7. Sports Betting System Review
  8. Beter Slapen voor een betere Golf
  9. Hoe kunt u uw Backhand (of Forehand) Met deze Tennis Fitness Oefening Verbeter
  17. Arsenal Football Club Gifts: Giften met betekenis en waarde
  18. Kentucky Derby, de Eerste Langste Race for 3YOs- eerste drie Fillies Om Circle Winner's