Hindoo - De Grote volbloed Who Never ongeplaatste

In de loop der tijd heeft paardenraces geëvolueerd van een pure paardenraces evenement dat zeer eenvoudige methoden van equine-zorg geïmplementeerd en in de eerste plaats gericht op de sensatie, in een meer verfijnde sport die nu! een status waar paarden worden behandeld met state of the art zorg en faciliteiten, goede ontslagen en zelfs pensioen verworven. Zo veel dat de befaamde trainer James Rowe zelfs stoppen met werken voor de beroemde eigenaars, de Dwyer Brothers in protest van de over-race van de toenmalige blinken ras-merrie Miss Woodward. Vergelijk dat met de tijd nu, renpaarden behandeld met veel meer zorg en zorg
It &';. Is over die tijd, de jaren 1980, toen Hindoo werd foaled. Verwekt door een grote vader van Derby winnaars, Virgil en dam Florence, Hindoe was een paard met grote race vaardigheden, zo veel dat hij nooit geld eindigde in zijn hele carrière van de 35 starts. Hij won 30 races in alle met 3 seconden en 2/3 in zijn race ambtstermijn van 1980 tot 1982. Opgeleid door Rowe, Hindoe nooit ontmoedigd hi fans noch genegeerd zijn jockey &' ooit; s richtingen; als de jockey vroeg Hindoo geleverd.
Als een twee jaar oude, Hindoe begon negen keer winnen van zeven van hen. De andere twee, eindigde hij als derde door een lengte bij het Windsor Hotel Stakes en in een ander hij tweede weer afgewerkt door een lengte. Hindoo liep een scala aan indrukwekkende gesorteerde -belang races vanaf Colt en Filly Stakes te Juvenile Stakes en de Jockey Club Stakes. Een schone overwinning de leiding over al deze rassen; hij vakkundig had gewonnen zes Furlong Criterium Stakes en ook de mijl lange Tremont. Hindoo was het instellen van een hele opgave voor alle tijdgenoten. Het was pas tegen het einde van zijn twee jaar oude seizoen dat de Dwyer Brothers in deze opkomende kampioen veulen had geïnvesteerd. Het seizoen werd afgesloten met een Amerikaanse kampioenschap voor twee jarigen award.
In zijn derde jaar oud seizoen, Hindoe won de Derby, de Clark Handicap Travers Stakes en ook de Lorillard Stakes. Hij was de handicap favoriet, een rustige en beheersbare paard dat excellentie tentoongesteld hoe hard hij geduwd werd. Hij ging op een continue winnende spree gedurende 18 opeenvolgende wedstrijden waaraan de Kentucky Derby opgenomen tegen een ander indrukwekkend renpaard Lexex. De laatste twee van zijn twintig begint dat jaar eindigde in het geld, maar niet op pole. Dat jaar, Hindoe won ook de mijl en een half staak ras, de Blue Stakes Ribbon, die bewijzen zijn potentieel op een verscheidenheid van afstanden beginnen 6 furlongen tot 10.
Hindoe was redelijk in vergelijking met twee grote renpaarden van zijn tijd, Sir Hugh en Crickmore. Hoewel hij Crickmore had verslagen in een handvol races tijdens het tweede seizoen, zowel de wedstrijd races tegen hem verloor hij. Maar de twee gehouden tegen Sir Hugh werden netjes gewonnen, sweep spel. Hindoe was opnieuw de Amerikaanse Kampioen Race Horse voor het jaar.
De vierjarige seizoen voor deze ongelooflijke renpaard bestaat uit vijf overwinningen uit zes starts. Hij had eindigde als tweede in zijn laatste race. Hindoo liep een aantal buitengewone afstanden als een ouder paard, het vastleggen van 2 ¼ mijl op de Louisville Cup en de Coney Island Cup. Eenmaal gepensioneerd om stud, foaled hij de grote renpaard en de vader van zijn tijd, Hannover.
Hindoo net als vele anderen nu kan worden gereden op de 3d race online games door HorseRaceGame. De games ontworpen in 3D-simulaties over een geweldige databank sportieve duizenden volbloeden racen van de race geschiedenis, heden en verleden en ook enkele grote uitgekozen racen functies die een ongelooflijke race-ervaring aan het lid spelers. Registreer gratis downloads of spelen ze online, krijgen beloond voor overwinningen en ook investeren in de VIP-privileges; it &'; s de tribunes handbereik