Drie essentiële principes van Qigong Meditation

Door de voordelen van Qigong meditatie voor onze gezondheid en welzijn, velen zijn het beoefenen van deze genezing procedure. Het is een oud Chinees die de geest en de geest kalmeert en verbetert een persoon &'; s gezondheid en leefstijl. Deze oefening is ook een orgaan activiteit die ontspanning combineert met mediteren en macht door middel van bewegingen. Echter, om de meeste van dit soort meditatie te krijgen, zijn er een aantal fundamentele concepten die u moet overwegen. Qigong is geformuleerd om een ​​individuele &' verbeteren; s psychische gesteldheid, ademhaling en lichaamshouding. Om u te helpen Qigong begrijpen meer, hier zijn de drie fundamenten.
The Mind

Als u in een Qigong meditatie, het eerste wat te doen is om je zintuigen te verlichten en helder je geest van al de stress en problemen. Dit is alles over het brengen van de Qi (levensenergie) aan de Dantian (energie centrum, dat is een belangrijk steunpunt voor het uitvoeren van Qigong), waar het wordt opgeslagen en ontwikkeld. Het is belangrijk om de Qi in de Dantian houden totale ontspanning en evenwicht bereiken. Laat niet de Qi verblijf in uw bovenlichaam, omdat het kan leiden tot druk op de borst en ademhalingsproblemen. Ondertussen, als Qi blijft in je hoofd, je zal de druk voelen, en last van hoofdpijn of slapeloosheid.
Juiste ademhaling

Op de meeste meditatie praktijken, de noodzaak van een goede ademhaling is altijd eerste in de lijst, zelfs in het uitvoeren van de Qigong contemplatie. In de juiste ademhaling, moet men rekening houden met de juiste technieken om een ​​goede bloedcirculatie, gemoedsrust, energie, zuurstof naar de hersenen en het bevorderen van de ontwikkeling van Qi van het lichaam. Hoewel oude beschouwing vaklieden uitvoeren juiste ademhaling via diafragma als beginner, is het essentieel om te beginnen met ademen door de buik.

Bij werkzaamheden de ademhalingsoefeningen altijd ergens tussen in- en uitademen pauze om de Qi energie tijd om zich verzamelen wanneer manipuleren zijn sterkte of enige vereiste richtingsveranderingen maken tijdens circulatie geven. Ook natuurlijk de rest van uw tong tegen het gehemelte en altijd te ademen door de neus en niet door de mond. Zorg er ook voor een lichte kracht in je lippen.
De juiste lichaamshouding

Om een ​​goede doorstroming van de Qi in ons lichaam hebben, de oude Chinese geneeskunde deskundigen geloofde dat een goede en juiste houding is het juiste ding om te doen. Als u niet te laten het interieur Qi vloeiend, dan kun je nooit bereiken van opluchting en een vredige geest. In ruil, zodra de geest niet wordt versoepeld, zal dit resulteren in de futiliteit van de Qi. Dus om u goed te helpen, hier zijn de juiste lichaamshoudingen in de praktijk van Qigong meditatie.

 • Breng jouw rug, zodat uw interieur lichaam in een ontspannen toestand. Het rechttrekken van het lichaam helpt sluit de Dantian op de Chong of aan het kanaal in het centrum van het lichaam dat het Baihui of het hoofd kroon en de Wuyin of het punt ontspant ergens tussen de benen.
 • Breng parallellisme tussen uw lichaamsdelen, zoals de voeten en de schouder lijn naar een ideaal evenwicht met uw lichaamsdelen te maken. Houd ook parallellisme ergens tussen je voeten.
 • Om efficiënt strek je wervelkolom, moet je stuitje direct op de grond.
 • Houd je hoofd op drift vlot boven je nek.
 • Sluit je ogen als je je tong te brengen tegen het dak van uw mond.
 • Slump je borst terwijl rondje gaan. Het moet opblazen naar uw navel en de zijkanten van je ribben blijven zo zacht als een baby &'; s
 • Masseer je organen intern
 • Breng de rug goed en verdeel de schouders
  ...
  .
 • meditatie

  1. Hoe om te stoppen met een persoon die niets lijkt te werken voor
  2. De Morning Dew geeft een groot gevoel van warmte
  3. Aarding - De eenvoudigste en meest krachtige aarding Exercise
  4. Wat is echte liefde?
  5. Meditatie - 11 redenen waarom mensen beginnen
  6. Ontgrendelen van de kracht van meditatie - gelukkiger en meer op hun gemak voelen
  7. Het grootste geheim van het Universum
  8. Goedertierenheid Toward moeilijke emoties: Be Still
  9. Mastering Meditatie Terwijl het combineren van werk
  10. Probleemoplossende vaardigheden
  11. *** Gebed Meditatie - het vervullen van uw ware verlangens
  12. Het bereiken van innerlijke vrede door middel van meditatie
  13. De stabiliserende kracht van meditatie
  14. Wat is een EEG? Een eenvoudig antwoord
  15. NIETS zoals meditatie
  16. Voel de magie van schakelaar woorden
  17. Beat Stress en brengen in goede gezondheid door het leren van de beste Meditatie Technieken
  18. Tarot Affirmaties, Acht van Koppen voor Detachement, snijden banden
  19. Verschillende dimensies van Spirituele Healing
  20. Uw zoektocht naar effectieve meditatie, The Missing Link