Training in Leiderschap: Born of Made

?

U hebt waarschijnlijk gehoord het citaat dat grote leiders zijn "geboren en niet gemaakt." De reden dat dit citaat is populair is omdat mensen niet geloven dat ze een groot acteur, of schilder of schrijver, of de luidspreker kan zijn als het talent is niet aangeboren. Ik weet niet zeker waarom mensen geloven dat deze manier, maar het is iets wat we allemaal geleerd. Hoewel het waar dat bepaalde neigingen zijn genetisch zou kunnen zijn, ieder van ons heeft een leider in ons te wachten om te schitteren in een bepaald aspect. Je zou niet schijnen als een zanger of dichter, maar je kon uitblinken als een moeder, of een vriend, of een secretaresse. Al deze keuzes in het leven vereisen enige vorm van leiderschap.

We denken vaak van leiders als mensen die we zien in het nieuws, of die in de politiek, of dragen een bepaalde titel of positie. Wanneer u denkt over die posities zijn precies dat, posities, en ze zijn maar weinig tussen. Niemand is zelf gemaakt en krijgt naar een bepaalde plaats in het leven zonder enige hulp langs de weg. We zijn allemaal afhankelijk van anderen op een bepaalde manier om ons te heffen wanneer dat nodig is. We leiden allemaal op een bepaalde manier, op een bepaald moment tijdens ons leven.

Zelfs kinderen kunnen leiden als ze de juiste mate van zekerheid en vertrouwen. Leiderschap kan vele vormen zoals:

* Een kind beslissen welke overhemd te dragen, de blauwe of de gele
* Een tiener beslissen over een carrière
* Een moeder het maken van de keuze om te werken (of niet) buiten de woning
* Een vader kiezen om tijd door te brengen met een kind door het maaien van het gazon samen

Dit zijn allemaal manieren waarop een persoon de leiding van kunnen uitdrukken zichzelf en anderen. Het laat zich raden dat het kind kiest blauw of geel, omdat de moeder gaf hem de keuze, "Je wilt het blauw shirt, of het gele shirt te dragen." Het kind voelde krachtig over zijn leven omdat hij iets zo klein als wat te dragen halen.

De tiener kan uiteindelijk kiezen voor een carrière pad dat de ouder niet willen, of de tiener kan een carrièrepad dat de ouders hen liefdevol hebben begeleid richting op basis van hun persoonlijkheid, voorkeuren en aangeboren vermogen te halen. In beide gevallen, de ouder en de tiener tonen een belangrijk leiderschap kwaliteit van het maken van keuzes die de ander te waarderen.

Zoals u kunt zien, leiderschap is meer dan een baan, plaats of titel. Hoe u ervoor kiest om uit te drukken jezelf is de kern van het leiderschap. Of u nu kiest voor carrière-gecentreerd, of familie-centered zijn, of iets te halen in tussen, als je het maken van deze keuzes in een bewust manier waarop je oefenen en het uiten van je ware leiderschap
.

empowerment '

 1. Vereenvoudig Your Life
 2. Nu is de tijd
 3. Hoe vaak maak je aannames over jezelf?
 4. Hoe de economie beïnvloedt Your Brain
 5. Uit de duisternis en in het licht
 6. Het krijgen van uw Grip op Advocacy
 7. Waar is Keus Te midden van de recessie?
 8. Wat houdt je van het hebben van wat je wilt?
 9. Voel je je Verslagen vandaag? Leer nieuwe Empowering technieken om je leven Empower!
 10. Annette Colby
 11. Goal-Full of Soulful Succes, Your Choice
 12. Empowering Yourself: Kleur Buiten de lijntjes
 13. De Nitty Gritty-Time! Part 1
 14. Het vinden van de rijkdom in je leven
 15. Disposition Of The Mind (deel 1 van 3)
 16. De natuur is onze leraar Linked Bevrijding
 17. Wandelen langs Uw Weg
 18. Vijf geheimen in het vinden van een relatie Coach
 19. Hoe om uw eigen Good Luck aanmaken
 20. Parenting: 21 positieve stappen