De Golf Psychologie van Going op een Pre-Shot Routine Journey met uw rechter en linker hersenhelft

Als een golf psycholoog ben ik vooral geïnteresseerd in het belang van het scheiden van de bewuste en onbewuste elementen van de pre-shot routine en de feitelijke slaan van de bal. In een ideale wereld, moeten we onze bewuste rationele geest te gebruiken, soms aangeduid als onze linkerhersenhelft, voor de planning van onze foto's en onze onbewuste instinctieve geest, of Right Brain om de uitvoering van elke opname te beheren. Ja, ik weet dat er veel controverse in de psychologie kringen over waar deze functies werkelijk bestaan ​​in de hersenen, maar, maar het is eigenlijk georganiseerd, het bewuste en onbewuste processen van de hersenen lijken apart werken in ons voordeel.

Wanneer we leren om iets nieuws te doen, we maken gebruik van onze geweldige analytische kracht van onze bewuste geest uit te werken hoe het te doen. We blijven proberen nieuwe wegen en te beslissen over wat het beste voor ons in een bepaalde situatie. Het proces is zeer effectief op de lange termijn, maar zeer traag en frustrerend. Dit is wat er gebeurt als we leren om een ​​fiets te rijden, het besturen van een auto of een golfles. Het lijkt vaak frustrerend of zelfs beneden rechts onmogelijk te bereiken.

Na veel vallen, error en frustratie, we uiteindelijk leren van de nieuwe vaardigheden en het verbeteren van onze uitvoering, maar we moeten nog volledig concentreren om het te doen. Dan op een dag, we ineens beseffen dat we gewoon het uitvoeren van de nieuwe vaardigheid instinctief. We hebben de juiste manier om de vaardigheden toe te passen geleerd en het lijkt nu slechts instinctieve en zo veel gemakkelijker dan we ooit hadden verwacht. We kunnen plotseling kunnen we de auto te rijden of een ritje met de fiets zonder echt na te denken over en kunnen we andere dingen doen op hetzelfde moment, net als praten met mensen, genieten van het landschap en denken bewust over andere dingen.

Dus wat heeft dit alles te maken met mijn pre-shot routine, hoor ik u zeggen. Nou ja, alles eigenlijk. Elk schot dat je speelt is een nieuwe ervaring, zelfs als de bal is op exact dezelfde plaats als een schot u eerder gespeeld en het doel is het precies hetzelfde. Het gras kan iets langer of korter zijn, kan de wind anders zijn, kan het warmer of kouder zijn en de groene kan harder of zachter. Als gevolg hiervan, je bewuste rationele geest nodig hebben om de opname te plannen en evalueren van alle mogelijkheden. Voor mij is dat de doelstelling van het eerste deel van uw pre-shot routine - de planningsfase. Het is een beetje zoals het plannen van een reis in de auto. Je denkt over wanneer en waar u wilt op uw bestemming aankomt, kijk naar de kaart, controleert het verkeer rapporten, luister naar het weer en vele andere dingen te overwegen voordat u het huis verlaat.

Als je eenmaal hebt besloten op het schot je gaat spelen, moet je overhandigen aan je onbewuste instinctieve geest om Zijn schot en gewoon concentreren bewust op het schot resultaat dat u zoekt. Voortzetting van de autorit naar analogie, zodra u uw reis hebt gepland, zou je gewoon in de auto en rijden zonder bewust na te denken over hoe de auto te rijden. Je zou bewust na te denken over de reis en onbewust het besturen van de auto. Hetzelfde moet gebeuren met je golfswing.

In uw golf pre-shot routine, de overgang van de bewuste planning fase naar de onbewuste-shot raken fase is de praktijk of repetitie swing. Het is een beetje als het krijgen in de auto, het controleren van de rem op en de versnellingsbak in neutraal en het draaien van de motor. Als je vliegen met een vliegtuig, zou u uw pre-flight checklist gebruiken. Zodra rechts uw praktijk swing gevoel voor het schot, stap je in het schot en raakte hij, zonder zich bezig je bewuste geest anders dan te denken over uw doelgroep resultaat als je wegrijden.

Het scheiden van je bewuste rationele Left Brain dacht processen van het onbewuste instinctieve Right Brain taak van het raken van de bal is een van de geheimen van hypnotische golf
.

psychologie

 1. Empathie en persoonlijkheidsstoornissen
 2. "Mind" van de Mind-Body-Spirit Aanpak
 3. Droom interpretatie en analyse - Leer Waarom Dreams Bescherm uw geestelijke gezondheid
 4. Wat is het allemaal over?
 5. Perfectionisme en zijn destructieve pad
 6. Bewijs van buitenzintuiglijke waarneming
 7. True Stories van valse herinneringen
 8. Waarom zijn sommige mensen overdreven kritisch en sarcasme
 9. Aan soms vast in negatieve gedachten
 10. Transsociation voor de 21e eeuw
 11. Het is zeer belangrijk om geschoolde psychotherapeuten vinden
 12. Drie manieren van denken buiten de Doos
 13. De geest van de Introvert: Waarom we handelen zoals we doen
 14. Zien met nieuwe ogen
 15. De relatie tussen positieve affirmaties en mentale houding
 16. Wij maken het helpen te ingewikkeld
 17. Manieren Toenemende creativiteit
 18. De aard van de Vrijheid - Deel 2
 19. Beroemde Subliminal Messages In Music
 20. Psychologische voordelen van cosmetische chirurgie