Rond de Engels Premier League - Ronde 3

Als je samen in een team van vier talentvolle spelers, zoals de nieuwste aanwinsten Nasri en Aguero, samen met Silva en Dzeko, iets goeds gaat gebeuren, wat het geval is op White Hart Lane, waar de Manchester City versloeg Tottenham Hotspur door was 5-1. The Citizens blijven op deze manier met een perfecte gemiddelde. 3 games, 3 overwinningen

Hoewel het een teamprestatie, Dzeko stal de show met zijn vier doelpunten, waarvan de topscorer van de Engels Premier League van hem gemaakt met 6 goals. En Aguero toegevoegd één – zijn derde als Burgerschap meer in de klinkende overwinning. Alles wat de Spurs kreeg was de korting van Kaboul.

Manchester United werd tijdelijk verlies van de eerste plaats in het klassement, maar ze had nog één wedstrijd te betwisten tegen Arsenal op Old Trafford, waar ze vernederd de Gunners 8- 2. Coach Wegner heeft geen aanstalten om topklasse spelers om Fabregas en Nasri vervangen teken gemaakt, en het team kwalijk hun afwezigheid als de score weerspiegelt.

Rooney met zijn hattrick, Jong met een dubbele, en Welbeck, Nani en Park gaf de 8 doelen om de Rode Duivels. Terwijl Walcott en Van Persie behouden wat er over was van de Gunner &'; s eer met één doelpunt per stuk. Manchester United (9 punten) verbonden is op de eerste plaats met de burgers, maar met een beter doelsaldo (10 meer dan 9 respectievelijk) zet ze op de top

Chelsea &';. S 3-1 overwinning thuis op Norwich City vereist een veel hard werk voor de Canarische Eilanden zetten een veel weerstand. Bosingwa opende de score voor de Blues in de eerste helft, maar in het begin van de tweede Holt kreeg de gelijkmaker voor de bezoekers. Met acht minuten een strafschop gaan van Lampard gered een spel dat voorbestemd leek om de loting, en onlangs ondertekend en debutant Mata voegde de derde in blessuretijd

Op de 65e minuut een ongelukkige botsing tussen Blues &'; spits Drogba en Canaries &'; keeper Ruddy stuurde de voorwaartse onbewuste naast het veld. Gelukkig is hij nu buiten levensgevaar, het krijgen van wat rust in huis, terwijl hij herstelt van een lichte hersenschudding.

Liverpool verzonden Bolton Wanderers 3-1 op Anfield, met doelpunten van Henderson, Skrtel en Adam. De Trotters reactie kwam toen het te laat was, in blessuretijd door middel Klasnic. De Reds hebben 7 punten als Chelsea, maar een beter doelsaldo geeft hen de derde plaats.

In andere resultaten Aston Villa en Wolverhampton gebonden 0-0, evenals Swansea en Sunderland. Newcastle United versloeg Fulham 2-1 thuis, Wigan Athletic maakte ook de beste uit hun thuisvoordeel en versloeg Queen Park Rangers met 2-0. Blackburn Rovers was verbijsterd 0-1 thuis tegen Everton. En Stroke Stad pakte West Bromwich op de weg door de 0-1.

Drie games hebben meer dan genoeg voor de teams uit Manchester geweest om aan te tonen dat ze zullen de ploegen aan dit seizoen, waardoor het verslaan Premier League een ding van twee