Rond de Engels Premier League - Round 4

Rode Duivels en burgers verder te gaan met een perfect record in de eerste en tweede plaats respectievelijk ondertussen de Blues wilt op de strijd voor de titel te krijgen, en hebben zich op slechts 2 punten achter geplaatst.

Unstoppable is een goed woord om het tempo waarmee de teams uit Manchester, United en City, hebben de Engels Premier League 2011/12 seizoen begon te beschrijven. Vier overwinningen in vier wedstrijden, waar beide slechts respectievelijk geleden drie doelpunten tegen en scoorde 18 en 15 doelpunten, is het duidelijk dat ze een stap boven de rest.

Op zaterdag Manchester United bezocht Bolton met Rooney op brand na het scoren van een treble tegen Arsenal in de 8-2 overwinning thuis op ronde 3. De Rode Duivels didn &'; t wil elke tegenslagen tegen de Trotters, en ze putted zichzelf op voorsprong in de score heel vroeg in het spel. 25 minuten zouden genoeg zijn voor Chicharito om zijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren, en Rooney nog twee, die Bolton door 3 in de eerste helft van links tegen de touwen naar beneden toe te voegen.

Meer van Chicharito en Rooney ging in de tweede helft om te komen met een doel voor elk, die de Rode Duivels de definitieve 5-0 voorsprong waarmee ze het spel gewonnen gaf. Up volgende zal ze worden geconfronteerd een van de zwaarste tegenstanders van het seizoen wanneer ze Chelsea spelen thuis op zondag, in de meest aansprekende spel ronde 5.

Sprekend over Chelsea ze won ook op de weg, het was 1 -2 tegen Sunderland op zaterdag. Terry en Sturridge scoorden de doelpunten voor de Blues die marcheren op de derde plaats met 10 punten, twee minder dan leiders Manchester United. De korting van de Black Cats kwam in blessuretijd door de Dong-Won Ji, die ' kon &; t voorkomen dat hun tweede verlies van het seizoen.

Aguero kwam naar Manchester City als de ondertekening van het seizoen ster in ruil voor € 42 miljoen, en na vier wedstrijden werd hij voldeed aan de verwachtingen. Op zaterdag op het Etihad Stadium gaf hij zijn beste expositie tot nu toe, het scoren van een hattrick tegen Wigan Athletic in de 3-0 overwinning.

Samen met zijn teamgenoot Dzeko, die ook zes doelpunten in het seizoen, Aguero is de tweede beste scorer van de Premier League, maar twee doelpunten verwijderd van No. 1 Rooney.

Arsenal hersteld uit de klinkende 8-2 verloor van Manchester United met een 1-0 overwinning thuis tegen Swansea City. Arshavin scoorde het doel dat de Gunners hun eerste overwinning van het seizoen gaf.

Liverpool werd boos op de weg door Stoke City door een penalty gescoord door Walters, die voldoende zijn om de Reds verslaan en blijven ongeslagen in het seizoen was.

De rest van de toer 4 werd ingevuld door: Queen Park Rangers 0 - 0 Newcastle, Fulham 1 - Blackburn Rovers 1, Norwich City 0 - West Bromwich 1, Wolverhampton 0 - 2 Tottenham en Everton 2 - Aston Villa 2.

Deze week is de UEFA Champions League trapt af met Manchester United, Manchester City, Chelsea en Arsenal als Engels vertegenwoordigers, concurrentie die van de vier alleen de Rode Duivels hebben gewonnen