Tom Fool - The Incredible Volbloed uit 1950

Een graad 3 evenement, de Tom Fool Handicap ras ontstond als een eer betaald aan een van de beste volbloeden uit de wereld snellende geschiedenis, Tom Fool, die werd gerangschikt 11 door het tijdschrift Blood-paard voor zijn geweldige prestaties . een potentiële volbloed zeer bekend om zijn suprematie over vele kanshebbers van zijn generatie
De handicap wedstrijd begon in het jaar 1975, een jaar voordat Tom Fool &'; s ondergang. De wedstrijd open voor driejarigen en up is een looptijd van zes stadiën en biedt prijzengeld van $ 150.000. Lopen jaarlijks op het aquaduct in het eerste kwartaal van het jaar, het record prestaties is bereikt door Calibrachoa in 2011; vorige record prestatie werd bereikt door Left Bank in 2002, toen de race werd uitgevoerd bij 7 stadiën.

De erkenning van het eren van Tom Fool met een volbloed ras gebeurde vanwege zijn excellentie op racen als op het verwekken. Tom Fool vader van maar liefst 30 stakes winnaars die Amerikaanse Paard van het Jaar 1966, Buckpasser omvatten; Triple Crown races winnaar Tim Tam en het leiden van twee jaar oud en vader Silly Season

Tom Dwaas &';. S carrière was er een die een goede 30 starts droeg in een carrière van drie jaar met slechts één uit geld finish. Hij won 21 races, eindigde als tweede in 7 en derde in race 1. Zijn eerste jaar als een twee-jaar-oude zag hem concurreren in 7 races in alle; Hij won vijf van hen en eindigde als tweede in de 2. Deze bracht hem instant schijnwerpers toen hij won de kampioen Two Year Old Colt voor 1951.

Na de tweede eindigde in de 1952 Wood Memorial Stakes, een die sterk was verwacht om een ​​duidelijke overwinning voor de drie jaar oud zijn, Tom Fool onderging een dierenarts check-up die onthuld dat hij koorts had opgelopen en hadden betoogd voor de race, terwijl nog steeds ziek. De slechte gezondheid hield hem uit de vele prominente races waaronder de Triple Crown. Maar met zijn comeback bijna een paar maanden later, Tom Fool ging op de Jerome Handicap te winnen en eindigen derde in de Travers. Hij won ook de Empire City Handicap en trok van een twaalf race in het geld te eindigen in een seizoen van dertien begint.

Hij begon opnieuw als een vier jaar oud en wreekte zijn Triple Crown afwezigheid met een overwinning op de New York Handicap Triple Crown winnen alle drie de Metropolitan Handicap, samen met de Suburban en Brooklyn Handicap. Tom Fool werd bekroond met het Paard van het Jaar award voor zijn ongelooflijke prestaties als een ouder paard. 1965, was hij ook een leidende sire in Groot-Brittannië en Ierland. Bloed-Horse Magazine gerangschikt hem 11 en de Hall of Fame ingewijd de racer in 1960.

Tom Fool en vele andere fijne volbloeden kan nu worden gereden op een virtueel platform dat deze verbazingwekkende paarden vitrines uit de wereld snellende geschiedenis gesimuleerd in 3D door HorseRaceGame. Koele online racing games te brengen om alle racefans de sport van de paardenrennen voor gratis in een downloadbare versie, zodat ieder die van ons kunnen genieten van het spel. Meer dan 5000 volbloeden await gesimuleerd met een hoge nauwkeurigheid en precisie tot leven brengen van de hele race-ervaring zo realistisch als het ware de tribunes op onze vingertoppen. De gaming consoles ondersteunen zowel gedownload en online versies, samen met een online interactief bord waarmee spelers om informatie en ras geven, partituren, strategieën alle online te delen.

Volg de eenvoudige registratie om jezelf te vinden op de drempel van de spannende wereld van games, een die is zeer moeilijk te weerstaan ​​als je een echte liefhebber Restaurant  !;

11. 'S Werelds grootste fabrikant van Primair Onderwijs en Sport Equipment
  12. Sports Psychology Mythen: Ben Atleten Zwakke Als ze hun toevlucht tot Mental Training
  13. Sport Psychologie: Loslaten van fouten
  14. Makkelijk was Goer de korte van een kampioen? Ontdek op de Online Paardenrenspellen