Rijkdom Manifestatie door meditatie

In het volgende artikel zal ik met u delen een zeer krachtige schat manifestatie meditatie om rijkdom en overvloed aan te trekken in je leven.

De formule is zeer eenvoudig. Om overvloed en rijkdom aan te trekken, moeten alle beperkende overtuigingen worden geëlimineerd. De volgende meditatie zal u stap voor stap door het proces van het elimineren van beperkende overtuigingen en te vervangen door overtuigingen van rijkdom, succes en overvloed


Armoede Bewustzijn

De reden dat we niet in staat om meer overvloed te manifesteren in ons leven is het gevolg van een staat van armoede bewustzijn. Armoede bewustzijn is de beperkende overtuigingen die we hebben over onze eigen onwaardigheid om overvloed te ontvangen. Wanneer we erkennen dat de reden waarom we niet ontvangen meer succes en overvloed in ons leven is te danken aan onze beperkende overtuigingen, kunnen we beginnen met deze overtuigingen uit te roeien en beginnen met het aantrekken van overvloed in ons leven.

Overvloed is Natural

Overvloed is onze natuurlijke staat van zijn. Echter, als gevolg van conditionering, soms onze bewuste geest zal de energie van overvloed te weerstaan ​​stroomt in ons leven als gevolg van angst, twijfel en ongeloof. Deze angsten en twijfels zijn subtiel en spelen achter de schermen in ons onderbewustzijn. De volgende meditatie zal u toelaten om je bewuste geest te ontspannen, zodat u oude beperkende gedachten met nieuwe positieve gedachten van overvloed te vervangen in uw onderbewustzijn.

Lees de onderstaande teaser. Ik heb clips getranscribeerd van de Law of Attraction video die u zult vinden aan de onderkant van de pagina. Als je van de teaser, dan zul je de video. Bekijk deze video regelmatig om je geest te ontdoen van armoede bewustzijn en ervaren meer welvaart manifestatie, succes en overvloed in je leven. Vergeet niet om mij een reactie achterlaten.
Je gedachten en reacties te helpen bij te dragen aan de ervaring van het geheel.

Overvloed Bewustzijn

U bent een heel bijzondere en unieke persoon. Er is niemand precies zoals jij. Er zal nooit iemand precies zoals jij. Dus je speciale, unieke en een van een soort persoon die is net zo goed als iedereen anders zijn en u verdient overvloed. U wenst meer geld, meer welvaart, meer succes. Je verdient overvloed

Beperking & Zelf saboteren Patterns

Neem de tijd om nieuwe manieren van denken over overvloed, geluk en succes te vinden. Dus in de toekomst zal het natuurlijk voor u om overvloed gevoelens te hebben. Zodat u weet dat er geen limiet aan de overvloed die u kunt maken en dat je kunt trekken. Je bent onbeperkt, oneindig, eeuwig wezen en u verdient om te slagen. U verdient rijkdom en overvloed net zo veel als iemand anders.

Het verleden

Het verleden kon u vele dingen te leren. Je weigert om je leven op schuld op te bouwen en het heeft geen waarde voor u nu. Je kindertijd programmering heeft geen macht over u nu. Sommige van uw ervaringen waren negatief, beperkt en vol angst. Loslaten van alle beperkende en negatieve programmering uit je jeugd. Je hebt ze niet nodig. Afwijzen als over, en gedaan, en gegaan. Nu elke dag gebeurt je weg. U gelooft meer en meer elke dag dat je rijker en gelukkiger kan zijn omdat je het verdient.

Stel je de Gouden Ring

Een gouden halo van licht boven uw hoofd, stel dit wiel is er . Plaats een driehoek met een punt op de top van u af door het midden van het wiel. Op de top van de driehoek zijn geschreven deze woorden armoedebewustzijn. Armoede bewustzijn is gemaakt van beperkende overtuigingen van het niet waardig van overvloed en succes. Onder de driehoek zijn geschreven het onbewuste beperkende programmering die houdt je vast in armoede bewustzijn.

Begin met het draaien van de gouden wiel rechtsom langzaam, dan versnellen het op, spinnen sneller en sneller. Laat de blauwe driehoek op te blazen door middel van het wiel uit je systeem, waarbij daarmee ook de onbewuste armoede bewustzijn dat je vast houdt. Draai het wiel steeds armoede bewustzijn laat je. Laat het wiel te vertragen en verdwijnen. (Zie video hieronder voor Volledige Manifestatie Meditatie.)

wet van aantrekking met hypnose (Guided Audio)

http://www.youtube.com/embed/4swucWnhVu0
.

overvloed

 1. Tips over hoe je het geheugen te verbeteren en Unlock Uw 'All-Natural Fotografisch geheugen ruimte'!…
 2. *** Geluk, geld, en All Of Life's Good Things Can Be Yours. Het is een besluit. U hoeft niet te word…
 3. 11 Brieven die Will Make A Difference
 4. Hoe hebben een impact op geestelijke vermogens training om de gewenste resultaten te bereiken
 5. Mentale vermogens Welzijn Technieken - tien Oplossingen voor Menselijke hersenen Welzijn verhogen
 6. *** De Media Feeds Negativiteit ***
 7. It's All About Love
 8. Zox Pro Analyseren - Kan Zox Pro System Echt Help Me?
 9. Is de wet van aantrekking echt: Als je het over te dragen aan het universum, zal je versteld staan ​…
 10. Quick Shift Marketing Mindset Tip, Heeft M'oney Make You Less Spirituele?
 11. Duurzame Succes begint met zelfvertrouwen
 12. Waarom hebben de meeste mensen niet bereiken van financieel succes?
 13. Hoe krijg je een baan, hoe kun je Get Rich - Soms Sleutels tot een gemeenschappelijke Zoek
 14. Vasthouden aan uw dieet plan
 15. Evenwichtige Memory - Top 7 Werkelijke suggesties om u te helpen realiseren
 16. ZOX Mind Training Methode
 17. Maak Mind Instructie een gewoonte - Greatest Procedures in gedachten Onderwijs om meer uit het dagel…
 18. Op het web geestelijke vermogens Coaching fysieke oefeningen
 19. Hoe Overvloedig leeft u?
 20. Make-Believe, toneelspel en The Law of Attraction