UCLA clobbers Delta Devils In NCAA Tournament

Mississippi Valley State scoorde het minst aantal punten in het toernooi sinds de jaren 1940. De Delta Devils plaatste ook een toernooi record voor de minste hoeveelheid punten in een 1e ronde wedstrijd sinds de late jaren 1990.

UCLA won 70-29 tegen de Delta Devils in de NCAA toernooi op donderdag. Proberen voor een derde opeenvolgende Final Four positie, de Bruins gevorderd tot een 2e ronde West Region wedstrijd tegen de Texas A &M, die een 67-62 winnaar dan BYU was. Elfde opeenvolgende overwinning UCLA was vergelijkbaar is met hun 34 punt win over Belmont in 2006 en Charleston Southern in 1997.

De Delta Devils kreeg slechts 26 punten tegen de staat Washington van de Pac 10. Hun 9 game winning streak eindigde in de NCAA eerste optreden sinds 1996. Ze maakten slechts 5 manden in de tweede helft, schieten 20% voor het spel. Het was geen eerlijke strijd vanaf het begin. Bruins had een 12-4 voorsprong in de eerste 5 minuten. Cox scoorde het enige punten voor de Devils in UCLA 23-4 scoren spree die de voorsprong tot 35-8 toegenomen.

Love scoorde 8 punten, waaronder twee 3 pointers voor UCLA. Lorenzo Mata-Real raakte scoorde opeenvolgende punten. 3 derde punt van de liefde eindigde de helft met de Bruins in de voorsprong 40-16. Mata-Real had 9 punten en 9 rebounds en Russell Westbrook had 9 punten en 7 assists. Iedereen scoorden voor de Bruins behalve DeAndre Robinson.

De Delta Devils schoot 8 van 36 in de halve waarin een seizoen lage tegen de Bruins was. Ze waren bijna aansluiten bij UCLA in offensieve rebounds. Ze eindigde het verliezen van 19-6 in het defensief glas en miste alle 9 van hun 3-punts pogingen.

Love's hit Westbrook voor een lay-up en Darren Collison scoorde een 3 pointer als Bruins scoorde 13 punten voor een 53-19 voorsprong. Hou gewoon miste zijn 21ste double-double met negen rebounds, die hielp de Bruins krijgt een seizoen hoge 52 rebounds en 34 voor de Delta Devils.

Keefe ingevuld voor Luc Richard Mbah een Moute, die uit was te wijten aan blessures opgelopen tijdens de Pac-10 toernooi. . Hoewel Mbah een Moute zelf ter beschikking gesteld, de Bruins hem niet