Barcelona vs Arsenal, een voorspelling van de volgende wedstrijd

Arsenal versloeg Barcelona, ​​wat zijn de verandering die FC Barcelona wraak kan nemen?

De laatste wedstrijd Barcelona vs Arsenal eindigde in 1 tegen 2 in het voordeel van Arsenal. Hoewel FC Barcelona speelde briljant in de eerste helft, konden ze niet breken door de verdediging van Arsenal. Gelukkig David Villa bracht ze aan de voorkant. In de eerste helft van de wedstrijd Arsenal leek soort verloren, maar in de tweede helft wat werd veranderd. Robin van Persie maakte een indrukwekkende doelpunt van een ongelooflijke hoek. En enkele minuten later het tweede doelpunt werd gemaakt door Nasri.

Veel mensen zullen de Champions League-finale van 2006, de finale van Barcelona vs Arsenal herinneren. Lionel Messi verlicht de volledige Nou Camp stadion met een ongelooflijke vier-doel afstandsvluchten naar Arsenal te verslaan.

Op 8 maart, de tweede wedstrijd van Barcelona vs Arsenal zal plaatsvinden in het Camp Nou stadion in Barcelona. Barcelona heeft een 1-0 overwinning op Arsenal om een ​​plaats in de volgende ronde van de Champions League te veroveren.

Arsenal was een beetje pech bij de loting, maar ze hebben goede resultaten uit Londen. En ze hebben een aantal kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Mijn voorspelling is dat Barcelona beter na 180 minuten bereiken. Hoewel Barcelona en Arsenal hebben een vergelijkbare stijl van spelen, het Spaanse team bracht het naar een groter niveau. En ook Barcelona is veel moeilijker in de verdediging.

In de afgelopen 5 jaar speelde Arsenal twee keer op het Nou Camp-stadion en werden beide wedstrijden verloren. De resultaten van Barcelona vs Arsenal waren 4: 1 en 2: 1.

De 2-1 overwinning voor Arsenal in de eerste wedstrijd was een goed resultaat en dit maakt het noodzakelijk om Barcelona te gaan aanvallen vanaf de eerste minuut van de wedstrijd. Ik denk dat Barcelona zal het doel te krijgen en ze gaat door naar de volgende ronde na de reguliere speeltijd