Packers scoren 11 punten in 35 seconden en nederlaag Colts

Mason Crosby &';. s 50 yard field goal won de wedstrijd 24-21 in het laatste spel van het spel

Epic overwinning van de Green Bay Packers op vrijdagavond tijdens hun bezoek aan de Indianapolis Colts, thanks Mason Crosby &'; s 50 yard field goal met drie seconden te gaan. Toen het leek dat de gastheren, waar gaan om hun eerste wedstrijd van het voorseizoen winnen, want ze hadden een acht punten voorsprong met minder dan een minuut verliet, de titelverdediger rally met 11 punten om het spel 24-21 te winnen.

Het was een spannend spel voor de aanwezig op de Lucas Oil Stadium fans, locatie van de Super Bowl XLVI, waarbij het eerste kwartaal zou gaan eindigen 7-0 voor de Packers, dankzij Jermicael Finley &'; s touchdown, die een 18-yard pass van Aaron Rodgers ontvangen. En Mason Crosby scoorde het extra punt, dat zijn eerste punt vertegenwoordigde van de 10 kreeg hij die nacht.

In het begin van het tweede kwartaal Crosby voegde drie punten met een 26-yard field goal. Down by 10 de Colts die nodig is om te reageren, en dat was toen Curtis Painter kreeg dingen onder controle met twee TD gaat naar Reggie Wayne en Chris Brooks voordat ze naar de rust. Adam Vinatieri beveiligd zowel trappen en Indianapolis was nu 14-10.

In het derde kwartaal niet meer dan een 32-yard FG van Crosby ging gebeuren, het redden van de beste voor het einde.

Met minder dan vier minuten te gaan Dan Orlovsky gooide een 3- yard TD doorgeven aan David Gilreath, dat samen met Vinatieri &'; s kick gaf de Colts een 8-punten voorsprong, die goed genoeg om hun eerste wedstrijd van het voorseizoen winnen leek, na verlies tegen de St. Louis Rams 33-10, en 16 -3 tegen de Washington Redskins.

In de laatste seconden van het spel Graham Harrell zou ontstaan ​​als de held van het spel, het uittrekken van twee stappen om het spel 21 een stuk binden. Bij beide gelegenheden hij verbonden met Ryan Taylor: eerst met een 11-yard TD pas, en dan op de 2-punts conversie.

Het was zeker een geweldige reactie van de voormalige Texas Tech strateeg, die na het gooien van een late onderschepping die resulteerde in Gilreath &'; s TD voor de Colts, hersteld tot het team te leiden naar de overwinning

. Met nog drie seconden Crosby scoorde een 50-yard FG en won de wedstrijd voor de Packers 24-21, dat ondanks de overwinning hadden hun verliest ook: Jordy Nelson &'; s gekneusde knie en Finley &'; s verstuikte enkel.

Packers won &'; t opnieuw te spelen tot en met donderdag tegen de Kansas City Chiefs, spel waarmee hun voorseizoen tot een einde komt. Een week daarna, 8 september, zullen ze worden betwist de 2011 NFL seizoen aftrap krachtmeting tegen de New Orleans Saints op Lambeau Field.

Als voor de Colts hun volgende wedstrijd zal ook op donderdag, maar tegen de Cincinnati Bengals op de weg. En hun eerste wedstrijd van het reguliere seizoen is gepland voor 11 september in Houston versus de Texanen; . met het slechte nieuws dat