Uw Verborgen Wapens van Fat Destruction

U hebt wapens vet vernietiging. En u hen &ndash te verbergen; waarschijnlijk onbewust. Dit verklaart waarom je taille wordt overwonnen door vijand nummer één: lelijke buikvet. Ben je klaar om het te vernietigen?

Als een biochemisch boosdoener, buikvet langzaam vernietigt de kwaliteit van leven. Bij de mannen, het levert tieten. Het houdt je soldaat uit zich bij aandacht. Bij vrouwen, het slaat de “. Junk-in-de-romp &"; Het smoort in seks. Het zaps levengevende energie. Het verstoort mentale focus.

Dit boosdoener is zeer veeleisend. Buikvet schreeuwt voor ijs en frisdrank zonder waarschuwing. Als u don &'; t toegeven aan de verlangens, het houdt je gevangen door het maken van je gespannen, licht in het hoofd, en over het algemeen pissed off, totdat u in te voelen

Dit boosdoener is een leugenaar.. Bijna elk uur, het probeert om u te overtuigen dat, “ Één meer frisdrank isn &'; t gonna je pijn &"; S nachts, het fluistert, “ Iedereen in Amerika is het eten van chocolade op dit moment, moet u ook &" zijn; Wanneer je je afvraagt ​​of je moet oefenen het probeert om u te overtuigen dat, “ De oefening is niet belangrijk &";.

Misschien wel de meest verraderlijke kenmerk van buikvet is de mogelijkheid om je in je comfort zone &hellip houden; Uw vet comfort zone. Today, 60% van de Amerikanen vet. Onze kinderen volgen in onze voetsporen vet. En weinig mensen iets aan te doen. In plaats daarvan, zij houden vast aan de mythe dat “ uitvoeren buikvet is genetische of een normaal onderdeel van het ouder worden &"; Verkeerde.

Op 30% lichaamsvet, genoot ik in mijn eigen comfort zone voor een heel jaar voordat ik besloot om militaire nemen achtige actie. Zodra ik ontdekt mijn verborgen wapens vet vernietiging, ik afgedaald naar 11% lichaamsvet en kreeg ongeveer 10 pond van spier in 90 dagen en hebben het gehouden off sindsdien. I &'; ve gezien worse case scenario's doen precies hetzelfde. In aanvulling op zichzelf en man-tieten en buikvet, wat genezen diabetes type II te bevrijden!

Vergeet fad diëten. Vergeet fad supplementen. Vergeet fad drugs zoals Synthroid, Xenical, Meridia en de nieuwere Accomplia dat bijwerkingen erger dan overgewicht hebben. Vergeet over het eten van een aantal exotische algen of fancy fruitdrank om vet te verliezen. Als deze massa geproduceerde en massa-verkopende producten effectief we wouldn &' waren; t zijn de dikste land ter wereld

Als farmaceutisch chemicus, I &';. Ve ontdekt een schat aan vet vernietigen wapens die een vette militaire algemeen zou maken jaloers. Onder de juiste levensstijl en dieet omstandigheden het arsenaal kan worden gebruikt door je eigen lichaam.

Is Michael Moore lezen?

humaan groeihormoon (hGH), leptine, IGF-1 en testosteron

I &'; ga jullie de biochemie les … Alles wat je moet weten is dat naast het feit dat wapens vet vernietiging, de bovengenoemde hormonen zijn zeer geschikt voor het leven jong, het opbouwen van spieren, het verkrijgen van levendige uitziende huid en ervoor te zorgen dat uw slaapkamer energie rockin &' ;. Helaas, als je zijn sportieve buikvet, heb je waarschijnlijk heel weinig van hen met dank aan de stijgende insuline niveaus. Insuline voorkomt dat uw lichaam van het loslaten van deze vitale vet torpedobootjagers

De enige manier om je wapens vet vernietiging terug aan het front is van “. Verhogen de gevoeligheid voor insuline &"; Don &'; t fret over de wetenschap jargon, gewoon blijven lezen

insulinegevoeligheid is het tegenovergestelde van insulineresistentie (type II diabetes).. Gevoeligheid voor insuline betekent dat je won &'; t heeft een groot deel van het vet opslaan hormoon in je dikke buik. Je zal leven dun en slank.

Ongevoeligheid voor insuline betekent dat uw lichaam resistent is tegen het en daarom niet gebruikt up snel genoeg. Hierdoor buik baadt erin. U krijgt vet .. Simpel toch? Don &'; t zorgen, artsen stikken meestal op hun woorden wanneer het proberen uit te leggen aan patiënten (toekomstige drug eters van Amerika)

Om de gevoeligheid voor insuline te verhogen, doe het volgende:

1.. Als het smaakt zoet spuug het uit. Don &'; t compliceren deze. I don &'; t zorg over de moeder-in-a-string het bevorderen van de nieuwste gezondheid /sports bar. I don &'; t zorg over de dumb-jock op de rand van “ roid-rage &"; het bevorderen van een gezoete proteïne shake. En ik don &'; t schelen hoe heerlijk dat biologische appel ziet. Als het smaakt zoet spuug het uit. Misschien sla het voor verjaardagen. U &'; ll hebben veel meer door vast te houden aan deze regel

2.. Eet drie maaltijden per dag en de ruimte ze uit met 4-5 uur. Geen tussendoortjes. Maaltijden moeten 50% gezonde vetten, 20% lage glycemische koolhydraten en 30% eiwit.

3. Key voedingssupplementen kan ook worden gebruikt. Onder hen zijn kaneel (2-6 gram per dag) en banaba blad met 1% corosolic zuur (50-250 mg per dag). De beste tijd om te gebruiken, is 30-60 minuten voor maaltijden. Deze supplementen zijn veiliger en effectiever dan welke medicijnen. In feite, met behulp van “ combinatorische chemie, &"; drugslaboratoria proberen een synthetische copy-cat van beide te maken als we spreken – zij &'; ve falende jaren

4.. Bloot die witte buik aan God &'; s genezende stralen! Douchen 85% van uw lichaam aan zonlicht voor 20-45 minuten drie tot vijf keer per week zal de gevoeligheid voor insuline te verhogen terwijl de controle verlangen naar suiker. Huid beschadigen zonnebrandcrème is niet toegestaan.

5. Gebruik mijn vrije, insuline regelen van de training (aanmelden voor mijn gratis Secret Cures eLetter hierboven) om ervoor te zorgen dat je pack op die slapende, sexy spier.

Sommige lezers zullen een kortstondige vervallen in het oordeel te hebben. Zij blijven hun wapens vet vernietiging te verbergen en in plaats daarvan kiezen voor een &ldquo zijn; drug eater van Amerika &"; Dit is zinloos en gevaarlijk. Geen enkel voorgeschreven medicijn adres &'; insulinegevoeligheid. Dit is de voornaamste reden geen van reverse obesitas, insulineresistentie of diabetes type II. Ze gewoon maskeren symptomen. Dit is een grimmige herinnering dat Moeder Natuur biedt het beste medicijn.

Cute, dimply Fat uitgeroeid

De bovenstaande tactiek zal brengen hGH, leptine, IGF-1 en testosteron vooraan in het midden. Insuline zal afnemen (samen met de bloedsuikerspiegel) en je wapens vet vernietiging zal ontstaan. Het maakt niet uit hoe schattig, zacht en dimply je vet zou kunnen zijn, het zal worden uitgeroeid. De shock and awe die volgt zal uw collega's te laten in het geheim af, &"; Wow! Wat deden ze om zich te ontdoen van al die lelijke buikvet &";?

Maar, Maar, Maar …

“ Maar, mijn dokter vertelde me om te verblijven op mijn med &'; s en dat ze mijn gewicht zouden beheersen, ben ik dan uitstappen mijn drugs &";?

“ Maar ik heb gehoord dat Xango mijn overgewicht en mijn teen schimmel zou genezen. Zeg je om te stoppen met drinken &";?

“ Maar ik &'; ve overgewicht mijn hele leven, het draait in mijn familie &";.

Stop! Don &'; t zeggen een ander woord. Je vetcellen eet je hersenen. Gebruik uw verborgen wapens vet vernietiging voor uw kwaliteit van leven wordt vernietigd
.

gezondheidsopleiding

 1. To Keep A Gezondheid Hart, vrouwen moeten Speak Up, en uiten hun behoeften
 2. Contactlenzen gekoppeld aan Oogziekten
 3. Trefwoorden om gewicht te verliezen
 4. 'Modern aanpak' nodig is voor de Europese arbeidstijdenrichtlijn
 5. Galstenen En kanker- Natuurlijk Los Galstenen en een lager het risico van kanker
 6. Wat zijn de redenen voor tandextractie?
 7. Hoe de beste Health Career kiezen om gezond te blijven
 8. Gentherapie voor kanker
 9. Tan Your Body De veiligste manier mogelijk met Tanning Lotion
 10. Acne Keloidalis nuchae - Inzicht in het probleem
 11. SOORTEN ORTHODONTIE
 12. Vis uit het water
 13. Permanente Hair Reduction
 14. Ziekenhuizen top energie-efficiëntie league
 15. Hoe u kunt wijzigen Tandartsen
 16. Gezondheid voorwaarden in verband met Waterberging
 17. 8 manieren waarop u uw tanden witter
 18. Wie er op Uw Wellness Team?
 19. Elektrische sigaret Werken Kwaliteit
 20. Let Go van Guilt