Hogere-Bewustzijn Healing voor angst

De volgende case-study over relaxatietechnieken voor angst laat zien wat kan worden bereikt door het beoefenen van de eenvoudige zelfhulp praktijk van hoger bewustzijn healing, zoals beschreven in Tara &'; s boek The Five Minute Miracle
Jack (55 jaar. ) was een zeer bekwame zakenman, die tot twee jaar geleden, toen hij zijn vroegere functie had verlaten om te komen tot leven met zijn partner in een nieuw land zeer succesvol was geweest in zijn carrière. Jack had gedacht dat het zou heel makkelijk voor hem om een ​​nieuwe baan te vinden, maar ondanks het verzenden van honderden aanvragen die hij had niet eens uitgenodigd voor een interview. Jack was buiten zichzelf van angst, die hij gemeten als 7 van de 10 op de schaal van het lijden.

Als we spraken over zijn werksituatie nader bleek dat in zijn diepste hart Jack wilde een restaurant te openen in plaats van terug te gaan in de corporate wereld. Maar Jack voelde nu zo bang dat hij niet kon zelfs overwegen als zelfstandige. Dus ik leidde hem naar ontspanning en dat hij een gouden sleutel als een helende symbool om over zijn angsten ontvangen. Ik liet hem zien hoe dit symbool te visualiseren in het hart, omhullen zich in een bel van liefde en vertragen zijn ademhaling met de anti-angst ademhaling. Na elke uitademing moest hij de kloof te verlengen voordat hij weer in te ademen. Daar en dan was Jack in staat om volledig op te lossen zijn angst over zijn werksituatie – iets dat niet was gebeurd voor een aantal maanden.

Toen Jack kwam terug na nog eens twee weken meldde hij dat het symbool hem veel troost had gebracht. Hij sliep beter, ervoer hij minder angst, maar hij voelde zich nog steeds emotioneel op en neer veel. Gelukkig had zijn vertrouwen zoveel verbeterd dat hij had besloten om verder te gaan met zijn plan om een ​​restaurant te openen en om zijn partner financieel voor hem zorgen in de tussentijd. Dat zou eerder zijn geweest volledig uit van de vraag. Toch Jack voelde heel angstig bij het vooruitzicht van het verlaten van de veiligheid van een werknemer job achter in het voordeel van het zijn zelfstandigen.

In de volgende sessie heb ik benadrukt dat Jack perfect in staat om zijn financiële situatie eens op te lossen zou zijn Hij had zijn angsten onder controle. Jack was twijfelachtig, maar bereid om het eens te proberen. Ik liet hem toen dat al zijn emoties gemanifesteerd als spanningen in zijn fysieke lichaam (iets wat hij helemaal niet bewust van was geweest) en dat hij deze spanningen door te ontspannen en laten de liefdevolle licht van zijn symbool overstroming in deze delen van zijn lichaam zou kunnen oplossen. Aan het einde van de sessie voelde Jack beter dan hij voor een zeer lange tijd had gedaan en ik opgedragen hem te houden oplossen al zijn negatieve gevoelens op een dagelijkse basis, het maakt niet uit of het nu goed of slecht dingen gebeurd.

Na nog twee weken Jack meldde dat hij in staat om de meeste van zijn negatieve emoties op te lossen en &ndash was; niet verrassend – hij was begonnen om betrokken te raken in een aantal kansrijke business ventures met eerdere collega's te krijgen. Hij voelde zich rondom een ​​stuk beter.

Twee maanden later Jack mailde me te zeggen dat hij emotioneel voelde zich gestabiliseerd, dat hij een aantal korte-termijn-projecten had op de weg en dat hij werkte aan zijn lange termijn wens van het openen van een restaurant

Iedereen kan dit angst genezing te bereiken door het volgen van de eenvoudige ontspanningstechnieken voor angst beschreven in Tara Springett &';. s boek The Five-Minute Miracle
.

therapycounseling

 1. Hulp voor Mood Swings
 2. Tekens te herkennen aan de therapie te zoeken
 3. Therapeuten kunnen uw familie relaties beter te ontwikkelen
 4. Hoe om te stoppen hebben Bad Dreams en begrijpen van de onbewuste Berichten
 5. Kan uw dromen waar worden?
 6. Helende kracht van de geest en het bereiken van Emotionele Wellness
 7. Het denken over uw financiële gezondheid
 8. Een Quick Guide To OCD behandeling opties
 9. Manieren om angst Cure - 3 Goede manieren
 10. Droominterpretatie Vandaag - Hoe word je een professionele Dream Translator
 11. Hulp voor Omgaan met Onzekerheid
 12. Bent u het maken van de meest je van je werkgever EAP-programma?
 13. Hoe weet je wanneer je wordt emotioneel Gemanipuleerde?
 14. Hoe maak je een Major Debacle inwisselen
 15. *** NEEM UW Prosac, ZIE JE krimpen, zet dan op uw lopende SCHOENEN
 16. Wat is de beste manier om iemand die zichzelf Harms steunen?
 17. De Superior Vision gegeven door droomanalyse
 18. De 7 Hoofdzonden van een relatie
 19. 'Explosieve' verslag van 60 minuten: Zijn antidepressiva placebo
 20. Dat online therapie