The Worst Nightmare - De betekenis van de Krab in Dreams

Dromen zijn erg belangrijk beelden die de inhoud van uw hersenen en psyche te weerspiegelen. Je moet leren hoe ze hun betekenis te vertalen volgens de wetenschappelijke methode van droominterpretatie door Carl Jung ontdekt. Ik vereenvoudigde zijn methode ontdekken veel meer.

U zult controleren door jezelf dat de droom berichten zijn erg kostbaar. Ze beschermen je mentale stabiliteit en geluk.

Dream waarschuwingen te geven dat je verliest je mentale gezondheid. Bijvoorbeeld, het uiterlijk van de krab in een droom is een ware nachtmerrie op zich, los van de droom &'; s context.

De krab is de ergste droom symbool dat u kunt zien in een droom. Het laat je zien dat je in een zeer gevaarlijke positie, omdat je je verleden trauma's niet kan analyseren. Met andere woorden, ondraaglijke situaties in je vorige leven gegenereerd trauma's die je geweten niet kan accepteren.

Je moet stoppen met proberen om erachter te komen wat op dat moment was gebeurd. Je moet heel sterk zijn om dit deel van je leven te analyseren, omdat je veel onaangename waarheden ontdekt.

U moet bereid zijn om kritiek op je gedrag en je leven. De krab wijst op het bestaan ​​van vele obstakels voor uw begrip. Volg droom therapie, en u &'; ll verlichting te vinden. De onbewuste geest zal u uitleggen waarom u deze nachtmerrie, en wat je moet doen om je trauma te overwinnen had.

De meeste dromen zijn onaangenaam of gevaarlijk, omdat je te veel gekte hebben geërfd in het grootste deel van je hersenen en psyche. Je dromen u te beschermen tegen het lijden. Je moet vermijden wat slecht is, en doe alleen wat positief is voor u en uw leven is.

Maar je egoïstische ego doesn &'; t accepteren kritiek. Dit is de reden waarom de onbewuste geest maakt gebruik van de symbolische droom taal om uw psychische problemen te onthullen.

Ik kan je dromen te vertalen voor u en u te voorzien van psychotherapie in het geval u dringend hulp en ondersteuning nodig hebben. Waarschuwingsborden in dromen moet zeer serieus worden genomen. Ze helpen voorkomen dat psychische aandoeningen en pijnlijke situaties.

Tegenwoordig zijn de meeste mensen negeren het belang van wat schadelijk is, doen alsof er niets is echt slecht. Zij geven de voorkeur om te denken op deze manier, omdat ze don &'; t willen om hun gedrag te veranderen. Echter, als u verwaarlozing wat slecht is, je houding is dwaas en gevaarlijk.

U moet ver te blijven van alle gevaren, in plaats van te vervallen in verborgen vallen. Uw dromen open je ogen, toont u gevaren die je niet kunt zien.

De wijze onbewuste geest is je natuurlijke arts. De nachtmerries stuurt u beschermende tekenen die moeten worden gerespecteerd. Ook al zijn ze zeer onaangenaam, nachtmerries je leven redden. Ze voorkomen dat u van het maken van dure fouten die je won &'; t in staat zijn om later te corrigeren
.

therapycounseling

 1. Hoe begeleiders en leerkrachten kan helpen Troubled, Kwetsbare en Maladjusted Studenten Survive scho…
 2. De evolutie van eTherapy
 3. Stress Management
 4. ? Uw leven, uw werk - Wat is het verschil
 5. Tieners helpen met Anger
 6. Kleurentherapie
 7. Welke Indulgence therapie zal ik kiezen
 8. Psychoanalyse is & CBT een Ziekte vermomd als een Cure
 9. Maak nauwkeurige ziekenhuis prijsvergelijkingen met up-to-date gegevens van ziekenhuizen
 10. Het Belang van liefdesrelaties voor uw geestelijke stabiliteit
 11. Hoe Anorexia kan worden behandeld
 12. I Saw Red: Hoe Rage stoppen in zijn tracks
 13. *** NEEM UW Prosac, ZIE JE krimpen, zet dan op uw lopende SCHOENEN
 14. Hogere-Bewustzijn Healing voor angst
 15. Veilig Psychotherapie Op basis van Dream Vertaling
 16. HET NIET HEBBEN te kwetsen
 17. 10 tekenen Uw Holistic Zaken van de Gezondheid lijdt
 18. Hoe belangrijk Of Huwelijkstherapie
 19. Mijzelf alleen kleiner
 20. Voor- en nadelen van Cold Laser Pijntherapie