Dwarsbomen - The Unsung Hero of Handicap Races

Stymie, foaled in 1941 in Texas, was laat een late aankomst op de race vooraan ondanks het feit dat een stamboom te sterven. Zijn carrière was waarschijnlijk een van de meest dynamische jaar van het racen ooit meegemaakt met meer dan honderd begint in een ambtstermijn van 7 jaar racen. Stymie, ondanks alle fouten en tekortkomingen, gaf racen een aantal “ eerst evers &"; en ook geëvenaard track records zodra hij eindelijk maakte het naar de ernstige en harde kern racing toernooien
Stymie, waar hij startte vanaf –.
Het is verbazingwekkend hoe Stymie &'; s vader en moeder waren beiden van Man O &'; War &'; s merries Frilette en Sunset Gun. Zijn vader Equipoise erfde een groot deel van zijn stamboom uit racen legendes zoals Peter Pan, Fair Play, bezemsteel en Commando. Niettemin, zijn moeder, Stop Watch was On Watch, een Colin veulen. De meest uitgekozen stamboom kon men overwegen wat leidt tot een uitstekende galloper moest een gegeven.
Stymie werd verkocht aan Hirsch Jacobs, een top conditioner van het midden van de 20e eeuw, die het beweren races starter gekocht toen hij twee was, in 1943.
Stymie, stapt –
Tegen het einde van 1943, had Stymie al in maar liefst 28 races begonnen na slechts 4 gewonnen, het plaatsen en die respectievelijk 8 en 4. Zijn eerste seizoen als een drie jaar oude ook niet aan een merk te maken. In 1944, Stymie begon in 29 races winnen 3 en rekening houdend met het geld in 15 andere rassen. Hij had echter opgevoerd zijn klasse en haalde een tweede plaats in Wood Memorial Stakes. Hij had zijn eerste serie van fijne rassen bereikt met een plaatsing in elk van hen, de Flamingo Stakes, Gallant Fox Handicap en de Riggs Handicap.
Na een lange ontslag van bijna 7 maanden, Stymie maakte het aan de race-tracks weer Dit keer dat hij begon als een vier jaar oud in 1945. Het ontslag had zijn voordelen; wat leek op een matige hardloper kwam nu terug naar de arena met hernieuwd vertrouwen en uithoudingsvermogen en een zeer invloedrijke aanleg. Stymie won een opmerkelijke reeks van handicap races zodra hij op weg. Hij won de Brooklyn Handicap gevolgd door de Riggs Handicap hij eerder nauwelijks had geplaatst. Hij veroverde ook de Pimlico Cup Handicap, de Saratoga Handicap en de Continental Handicap een paar te noemen. Hij netjes in geslaagd om de Suburban, Queens County en de Yonkers Handicap plaatsen en onderhouden van een aanwezigheid van de afwerking derde in de Jockey Club Gold Cup en de Whitney Handicap. Stymie was eindelijk aangekomen
Stymie &';. Meest gedenkwaardige overwinningen –
Het moet komen als een verrassing voor iemand die Stymie &'; s vijf jaar oude seizoen voorbij was twijfel zijn beste. Het seizoen 1946 bestaat uit 20 starts in alle. Stymie won 8 en geplaatst in het geld in 11 anderen. De rel bestond uit zijn eerste overwinning op de Gallant Fox Handicap en de New York Handicap. Hij won ook de Whitney Handicap met Manhattan en Edgemere Handicaps en de Saratoga Cup. Stymie opgevoerd zijn Jockey Club Gold Cup plaats naar de tweede dit jaar en ook hield zich in het geld op de Sussex Handicap met Dixie, Suburban en Pimlico Speciale Handicaps.
1947 arriveert en Stymie draaien zes. Hij wint de Gold Cup, Aquaduct Handicap en het Massachusetts Handicap een paar te noemen en blijft op de voorzijde met racen in het geld in Jockey Club Gold, Whitney Stakes, Brooklyn Handicap en de Queens County. Hij won de Gallant Fox Handicap voor de tweede opeenvolgende keer
Stymie &';. S einde van de loopbaan, uiteindelijk als een acht jaar oude –
Stymie reed opnieuw als een zeven jaar oud in 1948 en won 4 van zijn 11 gestart. Hij geplaatst in het geld in 5 andere rassen. Hij won de Sussex Handicap voor een jaar op rij, samen met een overwinning op de Metropolitan Handicap. Met Dixie Handicap, de Brooklyn en het aquaduct Handicaps onder zijn riem, reed hij voor het laatste seizoen als een acht jaar oud in 1949. Hij begon in 5 races dit jaar, het plaatsen van één en het tonen van twee. Zijn laatste race was de Monmouth Handicap, dat hij niet in te vullen als gevolg van een breuk opgelopen tijdens de race in zijn sesambeentjes in het rechterbeen
historische verworvenheden –.
Stymie werd het eerste paard dat ooit raakte de $ 900.000 merk in carrière winst. Gerangschikt op nummer 41 door de bloed-Horse, Stymie was ook de eerste ongelooflijk zwaar inzet paard aanraken winst zo hoog als $ 700.000 tijdens zijn zes jaar oude seizoen race in Suffolk Downs, het Massachusetts Handicap. Stymie was ook de Amerikaanse Kampioen Handicap Paard in 1945 en heeft de Stymie Handicap bij Aquaduct genoemd voor hem.
Wilt u racen Stymie opnieuw inloggen op HorseRaceGame en ervaar de race-koorts in een virtuele gaming platform van paardenrace spellen . Met meer dan duizend renpaarden in fijne 3D-simulatie, de games kunnen spelers genieten van alle race-functies, zoals de fokkerij, training en zelfs het winnen van echte punten. Gran een gratis te downloaden en aan de slag