U zijn uniek en hebben speciale talenten!

De meeste mensen zijn hun eigen ergste criticus, helaas. We hebben een innerlijke dialoog met onszelf die voortdurend wordt oordelen, bekritiseren, vergelijken, en neer te zetten alles wat je doet. Soms zijn we ons bewust van dit, maar vooral de dialoog draait op de automatische piloot. Vaak is het &'; s de enige stem die we horen bij ons, dus we denken dat het &'; s volkomen normaal. Tussen het moment dat we geboren worden tot de leeftijd van 6 of 7, we zijn een volledig schone lei en zijn als een opname-apparaat, het absorberen van wat we horen en zien van onze omgeving. Na die leeftijd, beginnen we aan onze eigen mening te hebben en beginnen onze eigen bewuste denken … maar het fundament van hoe we reageren op situaties is reeds ingesteld. Dit wordt ons geloof systeem of programmeren in ons onderbewustzijn denken. De omgeving waarin we opgroeien is cruciaal voor ons succes in de toekomst &mdash, of gebrek aan succes. Het goede nieuws is dat we het ontdekken van manieren waarop we onze hersenen kunnen herprogrammeren en er zijn veel experts nu les over dit en ook hoe het bewustzijn te omzeilen om overtuigingen systemen die diep geworteld zijn in het onderbewustzijn te veranderen.

I noemen dit alles, want we moeten begrijpen dat we allemaal onze eigen unieke talenten die we bedoeld zijn om mee te werken, en omdat we zo vaak onze ergste interne critici, kan het moeilijk zijn om deze unieke talenten te identificeren. Wanneer u begint om je talenten te identificeren, zich bewust zijn van de innerlijke criticus en temmen die stem naar beneden. Je verdient het om echt te begrijpen waarom je hier bent en wat u zijn bedoeld om bij te dragen. Het ontdekken van je unieke talenten is een onderdeel van dat proces.

Deze talenten zijn dingen die je zo goed en natuurlijk doen, dat je niet eens volledig bewust van ze zelf kunnen zijn. It &'; s slechts een deel van wie je bent. En het is zeer waarschijnlijk dat je &'; ve die dingen doet omdat je kindertijd. Er zijn verschillende manieren om echt te achterhalen uw uniciteit en I &'; ll hier bestrijken een paar manieren

De eerste manier is om na te denken over je leven en wat heb je graag doet.. Wat komt natuurlijk aan dat je echt graag doet? It &'; s gemakkelijk en je voelt goed wanneer u zich bezig met deze activiteiten. Wanneer heb je het gevoel dat dingen echt goed gegaan in je leven en wat deed je op dat moment? Wat hebben de beste momenten in je leven en waarom geweest? Begin een overzicht van alle activiteiten, gebeurtenissen of situaties waarin je voelde echt goed na over wat je aan het doen waren

Vervolgens vraagt ​​mensen die je goed kent en die je vertrouwt en mdash;. Je ouders, broers en zussen, echtgenoot, kinderen, vrienden, collega's, therapeuten, etc — een paar vragen: wat moet ik nou dat maakt me onderscheiden van iedereen anders te doen? Wat komt er zo gemakkelijk voor mij, dat is moeilijk voor andere mensen, die ik don &'; t zelfs zien? Wat denk je dat maakt me bijzonder en anders dan alle anderen? Schrijf de antwoorden naar beneden. Het goede van deze oefening is dat vind je jezelf aangenaam verrast om te weten hoe anderen je zien. En het zal zeker helpen om veel van uw prachtige attributen en talenten te identificeren.

De andere oefening die ik aanraad is werkgerelateerd. Neem een ​​kijkje op elk van de taken die u &'; ve gehad en vind uw “ WOW &"; factoren. Dit zijn de dingen die je in elke positie die een verschil gemaakt hebben. Ze zijn je prestaties en hoe u geserveerd anderen in de best mogelijke manier. Ze kunnen specifieke doelen die je bereikt, of de ondersteuning die u gaf. Dit zijn de punten van uw bazen, klanten, medewerkers en collega's zou worden enthousiast over jou.

Als u alle drie lijsten voltooid, kunt u kijken om te zien wat de gemeenschappelijke draden. Wat blijft komen in elkaar? Zoveel mensen uiteindelijk de uitgaven een klein percentage van hun tijd werken met of het gebruik van hun unieke talenten, die veel ontevredenheid veroorzaakt. Als u weet wat uw unieke talenten zijn, dan kunt u beginnen om uw tijd en dagen structureren rond het gebruik ervan zo veel mogelijk. We zien zo vaak dat mensen zullen proberen om zichzelf te passen in een taakomschrijving, in plaats van het doen van de interne werk te achterhalen wat unieke talenten je hebt dat je liefde om te werken met, en vervolgens het vinden van werk dat past dat.

Happiness is geen doel, it &'; s een proces. Weten uzelf, uw speciale talenten, en wat u kunt doen om een ​​verschil te maken in de wereld, is alleen maar positief te hebben invloed in je leven. Neem de tijd om je innerlijke huiswerk en je &' te doen; ll jezelf op een pad naar een beter leven, waar je je voelt de geweldige bijdrage die u waren bedoeld om te geven aan de wereld! U bent speciaal en je bent uniek! De vraag is, weet u dat
 ?;

inspiratie

 1. Sommige delen van Uplifting, Empowering en Inspirational Thoughts (from My Notes - Part Two)
 2. Netwerken uw weg naar succes
 3. Lessen uit het leven van een vriend
 4. Kerel! Wat is mijn teken?
 5. Geduld en volharding: Diep krachtige krachten die ten grondslag liggen aan het succes
 6. Eigen baas vs. krijgen van een baan
 7. Wie moet mediteren?
 8. Het delen van een paar Offertes /Gedachten over hoop en liefde
 9. Eindig deze zin
 10. Vijf manieren om uw Winter Woes Fly Away
 11. De anatomie van Persoonlijke Ontwikkeling
 12. Besteed aandacht aan hoe You Feel
 13. Delen Some More Thoughts (Inspirerend) Op "The War voor Vrede"
 14. Jij en je lichaam zijn One
 15. Wat is uw visie? Maak een visie boord te helpen bepalen wat je echt wilt
 16. Gereedschappen Zoeken Gebruikersnaam Beschikbaarheid op Social Networks
 17. Het handhaven van een juiste Frame of Mind
 18. Hoe je jezelf te vergeven
 19. Het belang van het ontvangen van waardering
 20. Zitten we opgescheept met wat we zijn?