Use Your Mind aan te trekken wat je wilt

& LRM; ". Omdat we steeds meer beheersen onze percepties, overtuigingen, en dacht /gevoel patronen,
we trekken magnetisch dat wat we het meest verlangen"
~ Luanne Oakes ~

De geest is een krachtige tool die we kunnen gebruiken om onze levens te transformeren. Met specifieke en doelgerichte gebruik van het verstand kunnen we de prestaties te verbeteren, pijn, snelheid genezing verlichten, afvallen, stoppen met roken, het vertrouwen te bereiken, angsten, stress en fobieën te elimineren, stoppen destructieve gewoonten en het aantrekken van wat we willen in ons leven.

Er & rsquo; s een tijdje nu al een beweging onder de voeten voor, de zogenaamde & ldquo; Law of Attraction & rdquo ;. Het werd populair bij de film 2006, & ldquo; Het Geheim & rdquo; samen met de belofte om u te helpen alles wat je wilt in het leven te maken.

Wat is het, en kan ik het gebruiken om aan te trekken wat ik wil? Volgens Wikipedia, de wet van aantrekking & ldquo; verwijst naar het idee dat gedachten invloed kans & rdquo.; Met andere woorden: het uitgangspunt is dat bewuste en onbewuste gedachten vorm te geven wat er gebeurt in ons leven, niet alleen de motivatie en actie.

Volgens deze theorie we sturen trillingen die onze overtuigingen, gedachten en emoties te vertegenwoordigen. De wet van aantrekking overeenkomt met die trillingen (positieve of negatieve) en brengt ons meer van hetzelfde. Dus, op basis van deze theorie, aan te trekken wat je wilt moet je bewust over wat vibes u verzendt uit in het universum te worden.

Velen geloven dat aan te trekken wat je wilt, je alleen maar hoeft te verzenden van de juiste trillingen en uw wensen zal manifesteren. Persoonlijk heb ik don & rsquo; t geloven dat het versturen van vibes alleen zal mijn doelen te bereiken. Maar ik weet dat onze gedachten uiteindelijk de overtuigingen, gevoelens, acties en inactiviteit in ons leven te creëren. Onze state of mind is de sleutel in het aantrekken van wat we willen en het bereiken van onze doelen. In combinatie met geluid actie stappen, kunnen we aanzienlijk te verhogen onze kans op te trekken wat we willen.

Wat we ons richten op invloed op onze prestaties. We weten dat in de sport, zoals golf, honkbal, voetbal en anderen als we leren van de vaardigheden om te spelen; worden we echt succes toen we de beheersing van onze gedachten te krijgen. Gedachten die zijn gevuld met angst over het missen van het merk of verbeelden storing zal meestal leiden tot mislukking.

Dit geldt in alle inspanningen. Wanneer we denken en zien onszelf slagen op welk doel dat we het van invloed op onze prestaties door het opstellen van onze gedachten voor hoe het & rsquo; s gaat worden en we verwachten succes. In de sport bijvoorbeeld, er zijn veel gedocumenteerde studies mentale praktijk en de daadwerkelijke fysieke praktijk vergelijken. In veel gevallen mentaal oefenen en repeteren de wedstrijd was gelijk aan of beter dan de fysieke praktijk

Als we denken dat we & rsquo;. Ve mislukte, hoewel er misschien bewijs van het tegendeel, dat is onze ervaring. Aan de andere kant, als we lopen door het leven beeldvorming succes, zelfs als anderen don & rsquo; t helemaal mee eens, lopen we door het leven succesvol te voelen. Wanneer we succesvol voelen, nemen we meer risico's vergroten van onze kansen voor nog meer succes. Niet alleen dat, het voelt goed om een ​​succesvolle en positieve gedachten over ons leven na te denken. Hoe wil je voelen?

Er zijn vele manieren kunnen we deze ideeën te gebruiken om het succes dat we willen creëren. Een manier is door deel te nemen in een geleide meditatie /visualisatie waarbij u actief en creatief visualiseren met succes het bereiken van ons doel. Je zult je geest voor te bereiden op wat er zal worden door mentaal repeteren wat je wilt aantrekken. U kunt ook doen dit alleen door het visualiseren, zo gedetailleerd mogelijk, wat je wilt aantrekken in je leven.

Leren onze krachtige geest te gebruiken in het visualiseren wat we willen trekken, terwijl het nemen van maatregelen in de richting van onze doelstellingen zullen ons steunen in het bereiken van het succes dat we verlangen. Wat wil je aan te trekken in je leven vandaag?

Als u wilt deelnemen aan een geleide meditatie speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het aantrekken van wat je wilt in je leven, bij ons en ervaar de kracht van je geest.

Wanneer: maandag 23 augustus, 2010
Waar: Highline Athletic Club
125 S 156 St
Burien, WA 98148-1220
Regster: Call (206) 246-9000
. & nbsp;

beeldspraak en visualisatie

 1. Het rare BRAIN HACK u moet gebruiken Every Day! 
 2. 7 stappen naar toepassen van Law of Attraction door visualiseren 
 3. Branding - Hoe om te slagen 2 
 4. Gevoelens zijn het resultaat van een denkproces 
 5. Symboliek & amp; Metafoor - "universele taal van de ziel" 
 6. Hoe goed bent u op Instellen en bereiken van doelen? 
 7. Hoe maak je meer energie - De Wet van Energie attractie 
 8. Wat Excuse gebruikt u om niet Professionele Foto's gedaan? Ik wed dat het niet beter dan de mijne 
 9. Onze keuzes ons leven beïnvloeden 
 10. Virtualisatie 
 11. "Droom een ​​Nieuwe Droom" op LA Radio Talk Show 
 12. Maak Visualisatie echt werk voor u 
 13. Leren hoe om te fantaseren 
 14. Wat heb je ervoor kiezen om te geloven? 
 15. Toronto Fotograaf van het Huwelijk maakt herinneringen onvergetelijk 
 16. Met behulp van uw verbeelding en Law of Attraction 
 17. De Ingenieuze Mechanics aan Tekening 
 18. Werkende moeders: Create New Year's intenties die Stick 
 19. Doet visualiseren uw succes Eigenlijk Get You There? 
 20. Het maken van uw Events Special Met Mooie Backdrops