4 Steps-How To A Girlfriend Get

Mijn doel in het werken met mensen net als u is om je te helpen te leren hoe je een vriendin, en een hete vriendin krijgen op dat als niemand mag van & ldquo; vestigen & rdquo; voor wat is gewoon beschikbaar (in feite, schreef ik e-boek, dat is de ultieme manier om een ​​vriendin te gids te krijgen).

Dit is niet een formaat voor hoe je een vriendin online te krijgen, maar veeleer & ndash; in het echte leven (niets mis met bijeenkomst vrouwen online, maar het & rsquo; s niet mijn specialiteit).

Nou ik & rsquo; graag om je te leren de vier stappen die u moet nemen om een ​​vrouw te ontmoeten; niet alleen een aantrekkelijke vrouw, maar een vrouw die voor u geschikt is, zodat zij wordt je vriendin. Deze vier stappen helpen je een vriendin krijgen op 13 of 53. It & rsquo; s een soort van kunst, zoals u zult zien.

STAP # 1

Stap nummer één lijkt vrij duidelijk, maar het & rsquo; s echt belangrijk. Zoek een leven!

Stop met surfen op het internet. Stoppen met het lezen van artikelen zoals deze elke dag. Stoppen met kijken naar het internet, of het spelen van videospelletjes of het kijken naar eindeloze uren van & ldquo; South Park & ​​rdquo; (mijn persoonlijke favoriete tv-show door de manier). Stap uit in de wereld en begin dingen te doen.

Stel jezelf deze vraag, & ldquo; Hoeveel mensen weet u wie u eerlijk zeggen zijn echt interessante mensen & rdquo?; Ze zijn dingen die anders zijn dan andere mensen doen. Ze zijn wat ik graag verwijzen als individuen. Maakt dat beschrijven u ??

I & rsquo; m een ​​beetje snobistisch en arrogant hier, want ik wil om u te inspireren. Sterker nog, ik wil je oprotten.

U moet een leven krijgen. Als u & rsquo; re een man die zuigt met vrouwen, je & rsquo; re waarschijnlijk niet erg gelukkig of interessant.

U & rsquo; re waarschijnlijk niet echt het leven het leven dat je voelt dat je moet leven. Een gelukkig man is een man die leeft in harmonie met zijn natuur (mijn korte omschrijving).

Als u wilt om een ​​vriendin te krijgen, moet je een leven eerst. Dus, maak je de wereld in en doe de dingen die je & rsquo; ve altijd al wilde doen! OK?

Als u don & rsquo; t heeft een hoop geld, wees creatief. Wees fantasierijke. Wees actief. Zoek een leven. Doe koele, leuke, interessante, avontuurlijke dingen. Ik weiger te geloven dat die niet beschikbaar zijn voor u op dit moment. Zodra u klaar bent met lezen van dit artikel, kunt u uw huis verlaat en iets interessants te doen.

STAP # 2

Stap nummer twee in hoe je een vriendin te krijgen is om een ​​aantal sociale vaardigheden te krijgen. Dit gebeurt in feite als gevolg van het een sociaal mens. Jongens die soort privé, geïsoleerd, en introvert neiging te worstelen met dit.

Wat denk je? I & rsquo; m een ​​introvert. Meestal mannen die behoefte hebben om sociale vaardigheden te leren, don & rsquo; t heeft ze natuurlijk zijn soort introvert en unsocialized.

Als je een leven te krijgen, (vergeet niet, dat & rsquo; s stap # 1), plotseling wordt u rond mensen en je & rsquo; ll zien dat sociale vaardigheden zijn essentieel om te leren om u te helpen met dingen als het naderen van vrouwen.

Als het gaat om hoe je een vriendin te krijgen, het naderen van een vrouw is iets wat je nodig hebt om te leren hoe dat te doen. In feite zou ik noem het een recht van doorgang. Ongeacht of u voldoet aan de vrouw van je dromen door middel van een koude benadering (en I & rsquo; m hier om u te vertellen dat waarschijnlijk won & rsquo; t), moet je leren om een ​​koude aanpak doen.

Dit is een ervaring die ieder mens nodig heeft: om, op een bepaalde dag, zie je een vrouw en haar aanpak, met haar praten, en laat haar telefoonnummer. Elke man moet de ervaring van het gaan door niet te weten een vrouw om haar te weten te hebben. It & rsquo; s zeer krachtig, en het verandert je werkelijkheid. Het helpt je weet dat je kunt gaan na de dingen die je wilt in het leven, niet alleen vrouwen, maar alles.

Dus maak je een aantal sociale vaardigheden. Leren hoe om vrouwen te benaderen. Leer hoe om te flirten. Leren hoe om te escaleren. Leren hoe je een date te krijgen. Leer hoe u datum. Er is een kunst om dat. It & rsquo; s niet alleen het diner en een film. Sociale vaardigheden zijn belangrijk.

Jongens als me leren het. Er zijn tal van ons coaches die er zijn. Ik persoonlijk denk dat ik & rsquo; m uitstekend in. Ik ken een aantal anderen die goed zijn in het ook.

Maar nogmaals, nog wat sociale vaardigheden. Dat & rsquo;. S stap 2

STAP # 3

Stap nummer drie is om een ​​sociaal leven te krijgen. Het aardige ding dat er gebeurt als je een leven en je sociale vaardigheden is dat u deze samen kunnen samenvoegen tot wat ik een gezonde, evenwichtige sociale leven zou roepen.

Dingen als: de leider van je sociale kring & amp; doet interessante dingen zijn erg belangrijk.

Becoming de & ldquo; ga 2 guy & rdquo; in je sociale kring - die u & rsquo betekent; re die er in de gemeenschap en je weet wat & rsquo; s gebeurt. Weet je wat & rsquo; s leuk en avontuurlijk. Weet je wat & rsquo; s gewoon openen of wat en rsquo; s gekregen van de goede recensies. Of, u weet het soort rustig, low key verborgen plaatsen die niemand anders weet over en leiden u uw sociale kring in en door deze avontuurlijke belevenissen.

Plotseling word je de & ldquo; Het & rdquo; man, de & ldquo; koele & rdquo; vent. Mensen willen om te gaan en met u en doe de dingen die je & rsquo; re doen.

Dit is weer iets dat ik moest ondernemen na Project Hollywood (je leest & ldquo; De Game & rdquo;? rechts Ja, dat was ik man & hellip;). Zodra dat opgelost, besefte ik dat & ldquo; sarging & rdquo; (aka, uit te gaan voor het enige doel van picking-up meisjes) was niet & rsquo; t het eind-allen-all om het aantrekken van vrouwen in mijn leven.

Ik moest eruit te komen in de wereld en krijgen een echte sociale leven. Dit betekent dat het maken van vrienden en brengen die vrienden met u mee op de bijzondere uitstapjes u & rsquo; re gaande is en waardoor ze leuk en avontuurlijk.

Met andere woorden: beginnen met het doen van de dingen die je wilt doen en voldoen aan de andere mensen die er zijn te doen met jou.

Het aint raketwetenschap man.

Laat je huis nu (nou ja, zodra je dit artikel afmaken). Gaan doen alle dingen die je wilt doen. En, aan de andere mensen die daar doen het met u. Dit is hoe je een sociaal leven

STAP # 4

Stap nummer vier lijkt misschien contra-intuïtief, maar dat & rsquo;. Is precies waarom het & rsquo; s de moeilijkste.

Stap nummer vier is om te stoppen met proberen!

Stap nummer een, krijg je een leven. Het wordt een natuurlijke manier van leven voor u. Uw levensstijl is vervullend. It & rsquo; s interessant. It & rsquo; s avontuurlijk. U & rsquo; re er uit te doen en wonen op een regelmatige basis.

Stap omber twee, krijg je een aantal sociale vaardigheden. U don & rsquo; t moet Mystery, me, TylerDurden of Neil Strauss geworden. U don & rsquo; t nodig om een ​​expert pick-up artist of een expert op het socialiseren geworden. Het maakt mensen raar. Gewoon fatsoenlijk op vergadering en het aantrekken van vrouwen. U don & rsquo; t heeft groot te zijn.

Zodra je een sociaal leven, en u & rsquo; re vergadering vrouwen natuurlijk en op regelmatige basis, dan moet je stoppen met proberen.

Wilt u weten & ldquo; het geheim & rdquo ;? Nee, ik & rsquo; het niet over de kleverige film die een paar jaar geleden kwam.

Het geheim is dat om een ​​vriendin te krijgen, moet je niet proberen om een ​​vriendin te krijgen. Relaties gebeuren wanneer u & rsquo; re niet op zoek. Het is mij overkomen die manier en het gebeurt voor de meeste mensen op die manier.

Het & rsquo; s zeldzaam dat een man ziet een meisje aan de overkant, benadert haar, krijgt haar nummer, neemt haar uit op een datum en ze worden verliefd en leven nog lang en gelukkig. Meestal is er & rsquo; s een beetje meer techniek bij kijken dan dat. De kunst is in de manier waarop je je leven

Dit is stap nummer vier, omdat het & rsquo;. S het hoogste niveau, het niveau van de niet-doen (ooit Zen lezen ??).

Voor een tijdje, you & rsquo; re zullen moeten proberen en proberen hard. U & rsquo; re gaat te hebben om veel energie gestoken in deze en leun in uw comfort zone op een regelmatige basis. Op een gegeven moment, als je eenmaal een niveau van bekwaamheid te bereiken, (niet meesterschap, alleen geschiktheid) - stoppen met proberen.

Stoppen met denken over het! Stoppen met het lezen van websites over (ja, betekent dit dat je man). Stap uit in de wereld en maken dit een deel van hoe je leven op een dagelijkse basis. De juiste vrouw komt langs wanneer je het minst verwacht.

Mijn naam is Stephen Nash en als deze inhoud u interesseert, bezoek mijn websites www.how-to-get-a-girlfriend.com & amp; www.natural-pickup.com (maar alleen nadat u uw huis te verlaten!)

Bedankt voor uw tijd
Stephen
& nbsp.!.;

informeren over

 1. Dating Opnieuw Tips 
 2. Hoe te Self-Awareness & amp ontwikkelen; Slagen met uw relaties 1: stadia van het proces 
 3. DATING TIPS VOOR VROUWEN: MOET IK OP HEDEN EEN VRIEND 
 4. Still Waters Run Deep - Advies In The Dating Wereld 
 5. The Chase is de Game 
 6. Hoe kun je jezelf te machtigen om een ​​geschikte partner met wie zoeken naar een succesvolle intiem…
 7. How to Get een Maagd man te vallen in Love with You 
 8. Vrij blijven van dit soort Virtual Dating Fouten 
 9. Dating Regels voor Vrouwen - Foolproof Dating tips elke vrouw moet weten 
 10. De Fiery Narangha Rose 
 11. First Date Tips om te onthouden over Dating Aziatische Singles 
 12. Subliminal Seduction - de meest subtiele, maar effectieve manieren om jezelf onweerstaanbaar aantrek…
 13. Waarom Intelligente Mensen Fail Met Vrouwen - Deel 4 
 14. Tips om je vriendin terug 
 15. Dr. Romaans op 10 borden een man je bedriegt 
 16. UK Online Dating voor u kan werken 
 17. Hoe een gesprek te beginnen met een Meisje u houdt: Wat u wel of niet moet doen 
 18. How to Get een Schorpioen man te vallen in liefde met u 
 19. Dating Aziatische Vrouwen Tips - How To Pick Up Hete Aziatische meisjes 
 20. Op welk deel van de Interaction Mocht u Complimenteer Haar