Maak nauwkeurige ziekenhuis prijsvergelijkingen met up-to-date gegevens van ziekenhuizen

Voorbij zijn de dagen dat ziekenhuis prijsvergelijkingen en benchmarking was facultatief, maar met de veranderingen in de wetgeving is het uitgegroeid tot een must voor u (ziekenhuis service provider) aan de eisen zoals deze te voltooien.

Gemotiveerd door deze eisen we brak het ijs in het jaar 1993, van toen we zijn het verstrekken van gegevens van ziekenhuizen voor benchmarking analyses. Met deze aangepaste ziekenhuis data-analyses wordt het heel gemakkelijk voor onze klanten om specifieke ziekenhuizen kiezen voor de prijsstelling vergelijkingen op het HCPCS of MS-DRG niveau.

We zijn zeer snel in het leveren van deze elektronische berichten. Wij nemen slechts 48 uur voor het verstrekken van gegevens ambulante, klinische gegevens, klinische service line prijzen, afdelingsniveau prijsstelling, het ziekenhuis prijzen en het ziekenhuis financiële gegevens, afkomstig van Medicare kosten verslagen.

Met de hulp van MEDPAR dossier van de onderzoekers kunt bekijken en volgen de geschiedenis van elke opname die toegelaten was in het ziekenhuis voor behandeling van een chronische ziekte. Met MEDPAR (Medicare Provider Analyse en Review) verslag van de patronen en de resultaten na waardoor de ziekenhuiszorg over een bepaalde periode kan ook worden gevolgd door de onderzoekers die betrokken zijn bij de mortaliteit studies.
De MEDPAR registers ook overeen met laatste actie claims gegevens in die alle instellingen zijn opgelost.

Omdat de consumenten worden steeds meer en meer geïnformeerd over de kosten van de gezondheidszorg dus wordt het noodzakelijk voor elke medische service provider om informatie over de noodzakelijke ziekenhuis gegevens zoals hebben intramurale prijsstelling en poliklinische prijsstelling. Naast dit ziekenhuis gegevens ook gegevens waarmee iedereen accurate ziekenhuis prijsvergelijkingen te maken. Zo wordt het een stuk makkelijker voor de patroons om te beslissen welk ziekenhuis is het beste voor hen.

Als je in een positie om het ziekenhuis prijsvergelijkingen te gebruiken samen met het ziekenhuis benchmarking met behulp van waardevolle gegevens van ziekenhuizen dan wordt het een stuk makkelijker voor u om de gemeenschap van ziekenhuizen leiden. Met behulp van de gegevens die door ons ook komen in een positie om nauwkeurige ziekenhuis prijsvergelijkingen te maken.

Patiënten en Centra voor Medicare en Medicaid Service Providers zijn sterk geprofiteerd door OPPS die kort voor Ambulante Prospective Payment System. Dit systeem in de vorm van een database wordt gebruikt door CMS te vergoeden voor het ziekenhuis ambulante diensten. Dit systeem gereduceerde begunstigde co-betalingen grotendeels. OPPS werd ingevoerd op 1 augustus 2000 en sindsdien is verplicht gemaakt voor elke CMS ziekenhuis om een ​​ziekenhuis poliklinische Prospective Payment System (OPPS) dat ambulante diensten verleent aan patiënten
.

therapycounseling

 1. Manieren om angst Cure - 3 Goede manieren
 2. Hoe te Grond Uw Fear of Flying
 3. Art therapie voor ADHD en angstige kinderen
 4. Het vinden van de juiste Psychiater For You
 5. Dus waarom ze blijven?
 6. Wat is de geestelijke gezondheid? Leer waarom je Absurd en Hoe vindt Safe Psychotherapie
 7. De 7 Hoofdzonden van een relatie
 8. Herstellende van Ontrouw
 9. Online therapie voor Mental Disorders
 10. Kan uw dromen waar worden?
 11. Existentiële Psychotherapie, interpretatie en Gadamar's Hermeneutische Circle
 12. Waarom hebben van uw kleintje stop duim zuigen is belangrijk
 13. De betekenis van het Paard in Dreams - Wetenschappelijke Dream Interpretation
 14. Een zoektocht naar onafhankelijkheid of Oppositional en Defiant gedrag
 15. Voor- en nadelen van Cold Laser Pijntherapie
 16. De invloed van een Solid Support System op klinische depressie
 17. Hoe te Personality Disorder Treat
 18. Muziektherapie is een goede hulp voor depressie
 19. Zekere manier om jezelf te bevrijden van de nicotine in 5 dagen.
 20. Heeft uw Huwelijk Therapeut Pass Dit Test?