10 tekenen Uw Holistic Zaken van de Gezondheid lijdt

Stress in Amerika ™ enquête vindt ouders, de jongere generaties en lagere inkomens hebben een hogere stress dan anderen in het algemeen en deze bevat veel Healing Artists. In elke zelfzorg boek dat we hebben gelezen, is het belang van zelfzorg om uw bedrijf gemarkeerd. Wij geloven dat het is omdat als een huisarts, uw bottom-line bepaalt uiteindelijk als u niet eten of. Het beïnvloedt ook de kwaliteit van uw leven

Je maakt een investering van tijd en geld om te studeren en te perfectioneren een reeks van gespecialiseerde vaardigheden in de geneeskunde; zeker wilt u een ROI (return on investment) die u biedt een leven dat je liefde. Dus waarom is het dat de meerderheid van de helende kunstenaars die hun opleiding ldquo te voltooien, en, pensioen &"; na het eerste jaar of zo? Wat gebeurt er met de levensduur in deze industrie?

Uit onderzoek blijkt letsel als gevolg van slecht gebruik van het lichaam van de mechanica onder massage therapeuten is een enorme retentie probleem. Evenzo kunnen artsen last van fysieke uitputting, veroorzaakt door te werken lange uren behandeling van patiënten rug aan rug. Onze klanten die voornamelijk holistische gezondheidswerkers melden dat hun grootste uitdaging is het overnemen van de energie en de pijn van hun cliënten. Er zijn oplossingen voor elk van deze voorbeelden echter niet-uitvoering van de lopende preventieve en onderhoud zelfzorg praktijken in uw dagelijkse levensstijl kan en zal het succes van uw bedrijf te stoppen.

Dus wat ziet het eruit als een healing kunstenaar &'; s het bedrijfsleven wordt aangetast als gevolg van een gebrek aan zelfzorg? Ooit &'; s niet zo voor de hand om de oorzaak te zien, maar de effecten kunnen worden verwoestende. Hieronder willen we u aan de doos van elk item dat u van toepassing is en in de volgende hoofdstukken zullen we kijken naar manieren om zichzelf te corrigeren controleren, het verbeteren van uw prestaties en productiviteit.

1. Chronische late aankomst naar het kantoor
2. Annuleren of herschikking afspraken
vaak 3. Klagen en uitdagende klanten
4. Gesprekken over persoonlijke problemen tijdens clientsessies
5. Het dragen van ongepaste kleding te werken
6. Slechte verzorging en hygiëne
7. Chronische pijn in rug en nek
8. Gevoel van vermoeidheid of uitgeput tijdens de werkzaamheden dag
9. Overslaan van de lunch en redelijke pauzes niet nemen gedurende de dag
10. Financiële verplichtingen beheerd onrechte

U don &';. T zorgen te maken over iemand anders het zien van uw antwoorden dus wees eerlijk met jezelf, zodat je kan adequaat zichzelf te corrigeren en verbeteren van uw zakelijke resultaten

Als je niet identificeren met een van de bovenstaande uitspraken, gefeliciteerd! U waarschijnlijk genieten van een zeer productieve en voorspoedige carrière.

Als u geïdentificeerd met 1-3 van de bovenstaande verklaringen, gefeliciteerd! Je hebt een paar gebieden die je kunt opnieuw evalueren en beginnen om zichzelf te corrigeren geïdentificeerd.

Als u geïdentificeerd met 4 of meer van de bovenstaande verklaringen, gefeliciteerd! Je hebt een ernstig probleem dat met onmiddellijke actie kan worden gecorrigeerd naar uw tevredenheid van de klant en het genereren van inkomsten te verbeteren nbsp geïdentificeerd Restaurant &.;

therapycounseling

 1. Ouderen Need You: 5 manieren om uw weduwnaar Senior Na hun verlies
 2. Kan Videogames hebben een positief effect op het leven?
 3. Beste Dr. Romantiek: Mijn vrouw is ongelukkig met me al jaren
 4. Online Counseling via Skype
 5. Advies Voor Psychotherapeut - Omgaan met Burnout
 6. Angst en Depressie - Genezing van Shame & Culturele Stigma
 7. Maar, hoe zit Volgende Maand?
 8. Hoe om te gaan met emotionele mishandeling
 9. De bescherming van waarschuwingen in Dreams en in je dagelijkse leven
 10. Wat is de geestelijke gezondheid? Leer waarom je Absurd en Hoe vindt Safe Psychotherapie
 11. Het belang van Therapy Als Genezing van een eetstoornis
 12. Muziek is de sleutel tot een goede gezondheid na Crisis
 13. Houdt u van een narcist?
 14. Hoe gemakkelijk Vertalen De betekenis van dromen
 15. De narcist houdt van zijn narcistische persoonlijkheidsstoornis
 16. De voordelen van therapie voor Omgaan met stress
 17. Hoe te Personality Disorder Treat
 18. Depressie Help - Psychotherapie via instant Dream Vertaling
 19. Huiselijk Geweld: wat het is - deel in een serie van zes
 20. Heeft uw Huwelijk Therapeut Pass Dit Test?