Gewoonte Loops

In het algemeen, de meesten van ons het organiseren van ons leven rond onze gehechtheid en afkeer. In dit te doen, we leven in stand te houden en onze identiteit te beschermen. Wat de persoonlijkheid genoemd is een verzameling van de gewoonten en patronen die zijn geëvolueerd om te creëren die we denken te zijn. Dit gebeurt in de verhalen die we onszelf vertellen, in onze emoties, en onze neuro-biologische sensaties. Dit is meestal onbewust, en onze gewoonten en neigingen grotendeels bepalen onze acties.

Er zijn zichzelf in stand gewoonte lussen die zich vele malen in uw hele dag. Als u reageert op een bepaalde gebeurtenis, in je uiterlijke wereld of in je geest, is uw mening beïnvloed door uw interpretatie van het evenement. Omdat uw interpretatie is de identiteit op basis van, kunt u het niet scheiden van uw afkeer en bijlagen. Dit is de manier waarop je de filters en uw kaart van de werkelijkheid te creëren

Het voelt comfortabel en het volkomen normaal & ldquo;. Manier waarop dingen zijn & rdquo ;. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak, maar het beperkt uw bereik van de mogelijkheden en voorkomt dat u het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en manieren van zijn. Dus er is een gewoonte lus die zich bestendigt rond uw bijlagen en afkeer en uw zelf gecreëerde identiteit.

Het doorbreken van deze lus en het genereren van nieuwe inzichten, gedrag en identiteit is de sleutel tot je groei en ontwikkeling. Deze filters, gewoonten en patronen worden hardwired in uw zenuwstelsel en vastgehouden in je lichaam en geest. Ik ga vaak terug naar wat Einstein zei over het oplossen van een probleem op een ander niveau dan het probleem. Je hebt om uit te stappen van dit patroon en krijgen een nieuw perspectief. Met de erkenning van de filters en neigingen die bestaan ​​die u wilt wijzigen, kunt u een groter bereik van de mogelijkheden te realiseren. Dan heb je een kans van het reorganiseren van uw opvattingen en gedrag.

Dit is een van de redenen waarom ik geloof zo sterk in de methoden die verschuiving van het patroon op een alternatieve manier van verwerking of het probleem optreedt. Het innerlijke werk en de buitenste werk gaan hand in hand. Ze zijn echt een en hetzelfde. Uiteindelijk kunt u een zelf genereren geworden, voortdurend leren en groeien mens. Naar mijn mening, dit maakt alles beter, en het leven veel rijker
http://www.personal-growth-and-freedom.com/habit-loops.html
. & Nbsp.;

levenslessen

 1. DSA rijden theorie-examen boek voor fiets drivers 
 2. Je Parent Your Way, zal ik Parent Mine! 
 3. Kiezen om te geloven 
 4. Help uw kleine bedrijf te laten groeien met accountants Kent 
 5. Fouten te vermijden bij het huren van een opslagruimte 
 6. Digitale camera of camcorder: Een Veelgestelde vragen 
 7. De Kracht van Vergeving in Building Self-Esteem 
 8. Dom rijgedrag 
 9. Everyday Tips om energie te besparen 
 10. Uw waardevolle collectie antiek Burgeroorlog Replica toevoegen van meer belang om je 
 11. Teacher's Day 2011 
 12. Steroïden en antibiotica in de veterinaire dermatologie 
 13. Nxsports voor Uw Freeline Skates en andere sporten Gear 
 14. Denken te veel is niet goed 
 15. Kritiek Will not Kill You (Nee echt, het zal niet) 
 16. Afdrukken aan goedkope prijzen 
 17. Beste manieren om Get Your Ex Back - Oefen deze tips 
 18. Een Credit Restauratie Nu Actieplan 
 19. Wat is uw Houdbaarheid? 
 20. De prijs van mensen, door JL Edwards